Streptokok

Dobrý den, je možné že bych měla streptokoka v uchu.. prodělala jsem údajně herpes zoster v uchu, kdy se mi paralyzovala leva tvar, byla jsem lecena na infekcnim herpesinem... od te doby se mi pravidelne vraci do toho sameho ucha zanet ... ktery zacne tak ze mi na tvari vyskoci lehce svedive pupinky a pak zmizi a nastoupi zanet... je to strasne a nechapu, proc se mi vraci jen jedna strana..

Odpověď odborníka:

Streptokok a herpes jsou 2 různá onemocnění. Pásový opar neboli herpes zoster je virové onemocnění, které opravdu postihuje jen jednu polovinu těla. Byla jste správně léčena Herpesinem. Vhodné by bylo dovyšetřit imunitní systém, pokud se pásový opar opakovaně vrací. Streptokok je bakteriální onemocnění a uvedené obtíže nezpůsobuje. Neznám vaše výsledky, proto je vhodné uvedené obtíže probrat s ošetřujícím lékařem.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x