Streptokok

Dobrý den, přítelkyni byl diagnostikován streptokok, který ji měl způsobit i infarkt, diagnostikovaný zpětně při vyšetření a, který ji poměrně dost ohrožuje. Požaduje po mně preventivní prohlídku nebo přímo přeléčení. Kromě opakovaných ekzémú problémy nemám a letošní zimu mě dosud i nachlazení obcházelo obloukem. Děkuji Růžička

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Je mi moc líto,ale uvedené skutečnosti k posouzení situace Vaší a Vaší přítelkyně nedostačují.Streptokoky jsou různých druhů,v různých lokalizacích jsou či nejsou pro organismus ohrožením,vždy jde o posouzení vztažené na konkrétní podmínky u konkrétní osoby.Nejlepšími rádci jsou vždy ošetřující lékaři..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: