Těhotěnství po interupci

Dobrý den, prosím Vás, měla jsem samovolný potrat ve 14tém týdnu těhotěnství, ale po 7 dnech už jsem měla nechráněný styk, vzala si prášky proti početí, dali mi je v nemocnici s tím, že mají účinnost až do 72 hodin po styku. Je to týden, pořád jsem nedostala měsíčky a těhotenský test je pozitivní. Je to pozůstatek z předešlého těhotěnství, nebo jsem těhotná? Co se bude dít? Jaká jsou rizika? Nevím, jestli mám brečet, nebo se těšit.. Děkuji moc za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lucie! Pozitivita těhotenského testu může být způsobena přetrvávající zvýšenou hladinou hCG z posledního těhotenství. Přesto bych vám doporučovala konzultaci s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: