Těhotenství při menstruaci a antikoncepci

Dobrý den,v užívání antikoncepce jsem si udělala čurbes,v posledním týdnu jsem si asi dvakrát zapoměla vzít,tak jsem je brala po dvou,ted nevim presne.no a následně přišla nestruace,možná i s právě probíhajícího stresu.antikoncepci jsem přestala brát v sobotu a stále už týden jsem měla menstruaci.a pohlavni styk byl v pondělí a byl nechraněný a se vším všudy. Obracím se tedy na vás s dotazem jak velké riziko je otěhotnění.Děkuji za odpověd,doufám že jsem to napsala dost srozumitelně

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mám v tom trochu zmatek. Jednoduše si udělejte těhotenský test s odstupem od posledního styku a uvidíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Články: Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Také si nedokážete...
Pozor na množství analgetik, větší dávky mohou velmi uškodit!
Když kuřák přestává kouřit…
Články: Když kuřák přestává kouřit…
Mnoho kuřáků uvažuje o tom...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léčba žloutenky je stále úspěšnější
Články: Léčba žloutenky je stále úspěšnější
I když je virová hepatitida...
Když „slepák“ bolí vlevo…
Články: Když „slepák“ bolí vlevo…
Pocit plnosti, nadýmání...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x