Těhotenství při ha

Dobrý den, beru HA Lindynette ale občas jsem si zapomněla vzít pilulku večer jako vždy ale vzala sem si ji pak další den v průběhu dne. Bohužel se mi to stalo víckrát za sebou a poslední dobou mi začalo být nevolno. Ted týden před menstruací se mi nafouklo břicho a i trochu bolí, občas je mi nevolno a pocituju velkou unavu. Chtěla bych se zeptat jestli je možnost že bych byla těhotná. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je prodleva delší než 12 hodin a je i opakovaná možnost gravidity existuje nedostaví li se menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: