Těhotenství při zapomenuté pilulce 2 dny

Dobrý den, před měsícem mi zjistili sníženou funkci šž, měla jsem i zánět šž, od té doby beru celou tabletku Letrox 100. Před 4 dny jsem si 2 dny po sobě zapomněla vzít HA..tak bych se chtěla zeptat, jestli je možné, abych byla těhotná??

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko! Pokud jste 2 dny po sobě zapomněla užívat hormonální antikoncepci a měla jste nechráněný pohlavní styk, k otěhotnění dojít může. Fakt že se léčíte se štítnou žlázou na tuto skutečnost nemá vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Články: Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Možná proto, že sezam...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: