Tehotenstvi s pco

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás ještě dotaz. Je mi 21 let a mám polycisticka ovaria, folikuly se mi také moc netvořili. Po roce a pul jsem otěhotněla díky činské medicíně, tudíž bylinkami. Teď začínám 7tt a pan doktor mě objednal až na 2.3.2016, není to za dlouho? Přece jen se bojím, aby se něco nestalo. A hlavně, mohlo by na těhotenství mít vliv to PCO? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to zcela normální termín pokud jste již otěhotněla PCO již graviditu neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: