Těhotenství s ha

Dobrý den, už druhým rokem beru HA Minerva a s přítelem nemám pravidelně pohlavní styk. Prášky beru poctivě, jen by mě zajímalo, jaká je spolehlivost zrovna HA Minerva..? Při pohlavním styku si dáváme pozor, ale když beru antikoncepci, jak poznám, že nejsem těhotná, když menstruaci budu mít vlastně jako vždy? Kromě toho, že bych časem měla břicho tedy. Děkuji Vám mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek všech přípravku je srovnatelná, spolehlivost je zde vysoká. Není duvod obávat se selhání při pravidelném užívání. Těhotenství je obvykle doprovázeno typickými příznaky, které byste dokázala rozpoznat. Pak také, i když byste krvácela díky užívání antikoncepce, krvácení by bylo srovnatelně slabší.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: