Tříselná kýla

Dobrý den, jsem 12 dnů po operaci tříselné kýly na pravé straně klasickou metodou za použití plastiky. A chtěl bych se zeptat jestli je normální, že v místě, kde asi uvnitř probíhala operace je taková oteklina jakoby? Jestli je to normální nebo může jít o recidivu kýly. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milý Davide, o recidivu kýly jistě nepůjde, rána se hojí především do hloubky a plastika stěny tříselného kanálu se dělá nejméně ve 3 vrstvách. Pokud rána nebolí, okolí není zarudlé, nevytéká sekret, je ještě příliš brzo jizvu hodnotit. Samozřejmě máte-li pochybnosti, kontaktujte nejlépe svého operatéra. Já bez prohlédnutí rány mohu jen spekulovat. Hezký den, s pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x