Tříselná kýla

Dobrý den, v příloze posílám lékařskou zprávu z chirurgie. Na ultrazvuku mi našli kýlu 13 mm, reponibilní. Lékař mi dopručil se 14 dní šetřit a kontrolu při trvání bolestí či zvětšení kýly. Operaci vyloučil protože je malá a může se to zlepšit. Současný stav (3 dny od kontroly) je, že kýla mě nebolí ani se nezvětšila okem nepozorovatelná (žádný otok). Avšak, co tedy po tech 14 dnech ? Budu se moci plně fyzicky zatěžovat? Bude potřeba ji operovat? Nebo je možné, že to bylo jen nějaká "dočasná" kýla? Pozn. problém nastal teprve před 8 dny. Děkuji Vám za odpovězený dotaz.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine. S ohledem na věkové rozmezí, které jste zadal, doporučil bych chirurgické řešení co nejdříve. Kýla se rozhodně sama neztratí, naopak bude akorát růst. Určitě Vás tedy nečeká možnost plné fyzické zátěže ani po 14 dnech a ani později. Chcete-li se o tom poradit osobně, nabízím, abyste se stavil v mé specializované poradně v Nemocnici Na Františku v Praze, stačí se objednat na tel. čísle: 728 052 472. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x