Trombóza

Dobrý den, v říjnu 2013 po zlomenině kotníku mi byla zjištěna trombóza v noze. V lýtku se mi vše zprůchodnilo, ale ve stehně mi zůstal 15 cm kus ucpaný i po půl roce. Už mi vysadili xalerto, beru jen Detralex a nosím komp.punčochy. Byla mi zjištěna mutace Protrombin 20210, heterozygotní forma. Mám strach, že trombózu dostanu znovu. Hodně na internetu čtu, že už jí měli víckrát. Jak se to stane, nebo proč, že jí dostanou zase? Znamená to, že když budu pít 3 l denně, sportovat ( běh, kolo, plavání) a zabezpečím se při operaci, cestování....., tak trombózu znovu nedostanu? Myslíte, že už není potřeba se dál ředit, nebo brát něco jiného aby se moje noha lépe zotavila? Co to pro mě znamená, že se mi ta trombóza nerozpustila a mám to stále ucpané? Už se těch bolestí a brnění nezbavím, nebo je pořád ještě aspoň malá šance na zlepšení? Ráda pro to udělám vše co je možné, prosím poraďte. Moc hezky zde vše rozepisujete, prosím vysvětlete i mě co mě čeká. Děkuji Ivana

Odpověď odborníka:

Snažil jsem se na tento dotaz rovnou odpovědět v rámci reakce na ten Váš doplňující, tak snad to bylo přínosné... Hezký den!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ekg Můžete mi Prosím podrobněji rozepsat EKG ktere vam vyfotím. . . Nezdá se mi...
  • Masturbace, je normální? Docela se za svůj dotaz stydím. Velice ráda chodím...
  • Dormicum P. Doktor Čupera, môj 5-ročný syn bude absolvovať menší chirurgický...
  • Žaludeční neuroza Již rok mě neustále trápí žaludeční neuroza.Jsem z toho...
  • Předávkování ibalginem Chci se zeptat kolik prášků ibalginu 400mg má sníst...
  • Bolest podbřišku Už dva týdny mám tupou a stálou bolest v oblasti podbřišku...
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x