Tromboza

Dobrý den,jsem 7 den po operaci břicha a píchám si injekce do břicha proti srážení krve Clexane.Pořád mě pobolívá lýtko.Mohla bych dostat trombozu ikdyž si píchám injekce?předem děkuji za odpověd Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v některých případech můžete dostat trombózu žil i v případě, že si aplikujete léky na ředění krve. Bude vhodné vyšetření lékařem, který vyloučí trombózu žil.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: