Tromboza mozk.splavu

Dobrý den, před více než rokem jsem prodělala trombozu mozk.splavu, ráda bych se zeptala zdali je možné při lumbální punkci způsobit trombozu. 14 dní před tím jsem na ní byla kvůli podezření na RS, paní doktorka poprvé píchla někam vedle, ale na druhý pokus se jí to povedlo, neležela jsem ani 2 hodiny v klidu, protože mi sestřička odmítla přinést mísu, tak jsem si musela dojít sama.Také mi za 2 dny dělali ještě rezonanci a ta byla čistá, ale za 14 dní mě tam vezli s trombozou, doktorka mi tvrdí, že jsem to měla z antikoncepce, ale brala jsem jí rok a pak otěhotněla a pak po porodu jí začala brát znovu(jsem nekuřák) a vše bylo v pořádku.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lído! Na dálku nemohu hodnotit možné důvody a důsledky Vašeho stavu. Nepřísluší mi také hodnotit výkony jiných lékařů a usuzovat na případné komplikace. Velmi se omlouvám, že Vám neporadím lépe, ale v této věci se obraťte na svého ošetřujícího lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: