Užnechci další antibiotika

Dobrý den, několik týdnů mě lehce škrábalo v krku, nic jiného mi nebylo. Když už mě to začalo štvát, zašla jsem na ORL a tam jsem dostala antibiotika Duomox 1000, že prý mám zánět v krku. Byla jsem doma 7 dní a všechno dodržovala, bohužel se mi udělalo mnohem hůř, než když jsem ty atb začala brát. Navíc mi to způsobilo gynekologické potíže a také problémy s antikoncepcí. Nevím co mám dělat - co když mi dá lékařka další atb. Bolí mě jen v krku a jsem trochu unavená. Nic víc. je odmítnout nebo myslíte, že mi nic jiného nezabere? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro zvážení nasazení dalšího antibiotika doporučuji provedení výtěru z krku (příp. i nosu).

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: