Užívanie staloralu 300

Dobrý deň. Môj syn má 16 rokov. Trpí astmou a alergiou (trieda 6) na távy a pele jarné a jesnné . Žiaľ jeho laboratórne vyšetrenia (IgE) dosahujú rekordne zlé výsledky. Liečil sa niekoľko rokov Pollinexom.Klinický efekt bol pomerne dobrý, ale vzhľadom na lab. ukazovatľe p.doktorka skúsila tento rok po prvý raz Staloral 300. Od začiatku ho znáša veľmi zle. Má znížené dávky na minimum(2x do týždňa 2 kvapky), no napriek tomu je opakovane chorý. Má úplne oslabenú imunitu. Zhruba každý mesiac má nejakú virózu s poriadnou nádhchou, kašľom a zvýšenými teplotami 37,8, ktoré trvajú aj dva týždne. Potom sa znova vrátime k Staloralu a po dvoch týždňoch je opať chorý. Predtým bol chorý tak raz za dva roky s teplotami max. 3 dni. Je to športovec a otužilý chlapec žiadna padavka na ktorú stačí kýchnuť na to sme ozaj dbali pri jeho diagnóze. Keď mu klesnú teploty opäť ideme na alergológiu. Tento jeho súčastný stav je reakcia na Staloral? Bude mu to p.doktorka musieť vysadiť , alebo si organizmus má zvyknúť ? Samozrejme že sa spoliehame na úsudok p.doktorky ale chcem poznať aj iný názor. ďakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Gabrielo! Dle popisu nejsem schopen poradit s léčbou. K tomu bych chlapce potřeboval vidět, promluvit s ním, nahlédnout do výsledků vyšetření. Doporučuji rasantně zvýšit příjem omega 3 mastných kyselin, které mohou pomoci zmírnit alergické projevy. Doporučuji také konsultovat s lékařem celostní (holistické) medicíny, který může léčbu alergoložky doplnit o zásahy do stravování a životosprávy vůbec. Vhodná je i jakákoli doplňková léčba, pro začátek bych doporučil akupunkturu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: