Vynechaná pilulka

Dobrý den, Chci se zeptat jak velká je šance na otěhotnění, když jsem zapomněla hned první tabletu v patičku (následující den jsme spolu s přítelem spali) a následně jsem zapomněla ještě čtvrtou tabletu v prvním týdnu užívání (ten den jsme spolu s přítelem také spali). A zároveň - kdybych otěhotněla, nemůžou tablety ublížit plodu v době než bych na případné těhotenství přišla? Beru Regulon. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při nepravidelném užívání možnost gravidity existuje a případná gravidita by neměla být ohrožena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: