Vysazení antikoncepce uprostřed plata

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, nyní beru antikoncepci ministon,beru druhé platíčko hned po sobě bez pauzy,mohla bych nyní uprostřed plata přestat brát pilulky,udělat 7.denní pauzu a přejít na novou antikoncepci Mistru? Antikoncepce minisiston mi přestala vyhovovat tak bych s ní ráda skončila,zda to tak jde.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to sice možné ale lépe je dokončit a poté provést změnu preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: