Zápal plic

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď na můj dotaz. Dcera bere na kašel montelukast, pulmicort. K tomu užívá vývar z bylinek (tradiční čínská medicína). Až budu znát výsledek CT plic, ráda bych se Vás znovu obrátila a prokonzultovala ho s Vámi. Přeji Vám hezký den. Iva H

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu. Jak dlouho užívá dcera Pulmicort, montelukast? Podle léčby, kterou udáváte, je dcera léčena pro bronchiální astma /to jste ve včerejším dotazu zmínila okrajově, ale blíže nespecifikovala/, i proto může kašel přetrvávat po pneumonii déle, astma ještě není pod dobrou kontrolou. Jaký kašel má dcera? Vlhký nebo suchý? Vysadila bych bylinky, můžou dráždit ke kašli. Určitě napište, jak dopadlo CT. S pozdravem.

MUDr. Anna Svatová Bodnárová
MUDr. Anna Svatová Bodnárová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Léčebna tuberkulózy a respiračních nemocí Janov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x