Zápal plic rtg

Dobrý den, naše dcera 16ti měsíční dcera prodělala zápal plyc a byla 4 dny hospitalizována v nemocnici a poté doléčena 14 dnů doma antibiotiky a během těchto 14 dnů prodělala neštovice. 3 dny po skončení antibiotik nás poslala doktorka na rtg plyc a nález byl stále pozitivní zcela v nezměněném stavu. Dcera nemá žádné příznaky zápalu plyc ani teploty. je možné že byl rentgen zhotoven příliš brzy? Anebo může mít dcera jiný problém? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! Na dálku nemohu bohužel nijak posoudit, co je dceři a co by jí pomohlo. Řiďte se více tím, jaká je, jak se jí daří a jaký z ní máte pocit, nežli závěry lékařů. Jestli se jí ulevilo, je určitě vše na dobré cestě. Poraďte se s lékaři o dalším postupu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x