Zvýšené aslo

Dobrý den, mám 30 rokov a moje problémy začali pred 3 rokmi, kedy som mala zvýšené aslo 860, boli mi vybraté mandle, ale moje problémy s ASLOM sa neskončili. Absolvovala som rôzne vyšetrenia krčne, gynekologické, zubné a teraz som v starostlivosti reumatologa, ktorý pri mojom ASLE 900 to uzavrel ako tzv.spomienkový syndrom, nechápem to. Dlhodobo sa mi hodnoty pohybujú medzi 800-900. Posledný rok sa cítim dosť unavená a pobolievajú ma klby. Čo mám robiť?

Odpověď odborníka:

Únava i bolesti kloubů mohou být následkem prodělané streptokokové infekce ( neléčené), o tom svědčí i ty vysoké hodnoty ASLO . Rozhodně je na místě pravidelné sledování revmatologem a doporučovala bych přeléčení ( pokud jste to ještě neabsolvovala) injekčním penicilínem či Pendeponem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověď | Od: PIGI | 10.7.2013 19:01
Dobrý den, reaguji na článek - Streptokok a zvýšené ASLO. I já sama hledám rešení, nyní jsem se dozvěděla o vyšetření ASLO, léčím se s RA - revm. artritidou, methotrexát + kortikoidy, prodělaná borelioza, 5 let neléčená, obdržela jsem tekutý pudr na klasickou rudou skvrnu s bílým středem, až už byly nesnesitelné problémy, zaléčená homeopatickým lékem - na tělo, ale následky zůstaly. RA pravděpodobně způsobil streptokokový zánět + borelioza. Nyní budu řešit. Chci vám poradit také vyšetření hladiny HOMOCYSTEINU v těle -odkaz na netu - MUDr. Karel Erben - vyšla i jeho studie, lékaři nechtějí toto vyšetření napsat, ale máte nárok 1x ročně na laborator. vyšetření - refer. mez - 6-9 jednotek
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: