Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dieta

Mike . 16.2.2015

Dobrý den. Mám nadváhu a tak jsem se s tím rozhodl něco udělat. Lidově řečeno jsem přestal jíst, a jím celý den, ale hroozně málo. (2x si kousnu a hodinu nic). Za poslední cca týden jsem zhubl 7 kilo. Je to možné?; nečeká mě jojo efekt?; mám takovýmto stylem pokračovat? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, možné to je, stejně tak ale i riziko jojo efektu. Pokud je Vaše strava v tomto dávkování vyvážená a cítíte se na ní dobře, pokračovat můžete i dlouhodobě. Mějte se hezky.

Související dotazy

Dieta
Dobrý večer ,chtěl jsem se vas zeptat.Jsem ted před...
Dieta
Prodelal jsem dvakràt akutnì zànet slinivky s hospitalizaci...
Dieta
Dobrý den,prosim Vás chtěla bych se zeptat jsem rok...
Dieta
Dobrý den, mám dotaz ohledně stravy. Budu psát rychle,...
Dieta na triglyceridy
Dobrý den.Manželovi 30let doporučili dietu na triglyceridy.Pořádně...
Protikvasinková dieta
Dobrý večer/den přeji,mám poslední dobou trapení s...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Diazolidinyl urea-močovina

Dobrý den, paní doktorko, chci se zeptat, co si myslíte o velmi častém konzervační...

DIC syndrom

Dobrý den,po porodu se u mě vyskytl DIC syndrom. Ráda bych měla ještě další...

Diclofenac AAL retard

Dobrý den,chtela jsem se zeptat. Od května mam zavedené nitroděložní tělísko...

Diclofenac DUO a vliv na HA

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli může lék Diclofenac DUO Pharmaswiss nějak...

Diclofenac na bolesti zad v kombinaci s léky na tlak

Dobrý den, mám silné bolesti v páteři, křeče mi vystřelují do levé strany břicha...

Diclofenak

Dobry den. Existuje nejaka setrnejsia nahrada diclofenaku (klbne zanety). Dakujem....

Dienille

Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli je Deinille vysoko nebo nízko...

Dienille

Začínám užívat pilulky Dienille a chci se zeptat, první si mám vzít podle příbalového...

Dienille a Xorimax

Dobrý den, užívám antikoncepci Dienille a včera jsem začala brát antibiotika...

Dierka/Čap na mandli

Dobry den, mam 22 rokov a pri preventivnej prehliadke hrdla som si vsimol ze...

Dieta

Po slabší bolesti pod pravým žebrem mi zjistili v deformovaném žlučníku písek....

Dieta

Dobrý den mám takový dotaz.Během 1 roku jsem zhubla asi 16 kg je mi 14 let.Moje...

Dieta

Dobrý večer ,chtěl jsem se vas zeptat.Jsem ted před operací žlučníku(cca za...

Dieta

Dobrý den, mám dotaz ohledně stravy. Budu psát rychle, ať Vás nezdržuji. Jsem...

Dieta

Dobry den, chtěl bych poradit mam nadváhu velmi často mi kručí v břiše chtěl...

Dieta

Dobrý den, prosím o informaci měřím 163 a vážím 55kg, chtěla bych zhubnout a...

Dieta

Prodelal jsem dvakràt akutnì zànet slinivky s hospitalizaci naposledy pred...

Dieta

Dobrý den,měla bych dotaz ke své nadváze(na hraně s obezitou).Měřím 170cm, Váha...

Dieta

Dobrý den mám další otázku co se týče žlučníku a slinivky ,když už navštívim...

Dieta

Dobrý den, jsem již cca 6 týdnů po resekci cca 1m tenkého střeva. Ačkoliv...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antidepresiva a alkohol

Dobrý den, mám dotaz, proč se nemá při užívání antidepresiv (lék Zoloft) požívat...

Kouření zpomaluje růst u chlapců

Během čtyř let průměrný chlapec – teenager – vyroste o 30 centimetrů, přibere...

Obřízka


Krvácení po pohlavním styku


Hemoroidy

Dobrý dem, mám už 14 gemeroidy, léčím dubovou kůrou,.Měl jsem léky detralex...

Vysazení antikoncepce a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Už 2 roky beru antikoncepci Softline. Poslední...

MUDr. Magdaléna Marečková

Ordinace PL stomatologa

MUDr. Tomáš Krejčí

Ordinace PL pro dospělé

Bolest pod žebry


Zvedání žaludku

Dobry den mam dotaz uz asi rok se mi stava ze z niceho nic se mi zvedne zaludek...

Akutní zánět slinivky a hormonální antikoncepce

Dobrý den, před rokem a půl jsem prodělala akutní zánět slinivky z důvodu žlučových...

Bulka mezi penisem a stehnem


Bolest v podbřišku a třísle


Co se děje v těle po zanechání kouření?


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Zuby a rovnátka

Dcera, nyní 9,5 roku, chodí od 7 let na ortodoncii a má snímatelná rovnátka...

Hemoroidy


Zvětšené varle

Dobry den, mam jedno varle neobvykle velke pri nahmatani skoro nic necitim jakoby...

Folikulitida

Dobrý den, opět posílám fotografie, které jste odiagnostikovali spolu s mým...

Pálení a svědění pochvy po sexu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×