Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Infekce Heloušek 26.4.2016

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo být množství? Děkuji hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, není to moc pravděpodobné, v pomazánce by musela být krev nebo jiná tělní tekutina obsahující nákazu a ta by se musela dostat do kontaktu v Vaší krví, tj. Vy byste musela mít někde na sliznici nebo na kůži, která by přišla do intimního kontaktu s pomazánkou, krvavou oděrku nebo ránu.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

HIV

Dobrý den, u lékaře mi brali krev z prstu, když jsem přišla s tím, že mi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nejde mi pořádně zívat

Dobrý den, posledních pár dní mi nejde pořádně zívat. Vždy, když už na mne jde...

Zvětšené varle

Dobrý den. Muj Děda má 75let, a jíž 1 měsíc jsem si všimnul že ma jedno varle...

Jsem ve 22+0 tt a mívám občas bolesti/křeče


Zanet prstu ruky

Dobry den, par dni zpet me zacal pobolivat prostrednicek a zacal trochu otykat...

Plicní parenchym

Dobrý den. S pomocí CT vyšetření mi byl diagnostikován plicní parenchym bez...

Bolest břicha

Dobry den, uz 4. den mne trapi pomerne velka bolest v podbrisku a zvlastne nafoukle...

Doxybene x slunce, fyzická zátěž

Dobrý den, pane doktore, Jelikož mi prokázali Borelii v krvi, nasadila mi...

Bílý povlak na penisu

Dobry den, jiz nejakou dobu mam na zaludu cervene flicky a zhriba pred tydnem...

Cigarety druhu R1 - obsahu jen 10 % nikotinu,dehtu i oxydu uhelnatého oproti běžným cigaretám ?

Je pravdivá informace výrobce cigaret druhu R1 o obsahu jen 10 % nikotinu,dehtu...

Akutní zhoršení neuropatie

Dobrý den, ráda bych se zeptala na náhle zhoršenou necitlivost prstů na HK...

Prasklý kondom?

Dobrý den, dnes 23.6 jsme s partnerkou souložily a já jsem poprvé po několika...

Riziko užívání nikotinových sáčků Lyft


Dysplazie děložního čípku


Bolest zubu po čištění kanálku a odstranění nervu

Dobrý den, V pondělí jsem byla u zubaře, jelikož jsem již více než týden měla...

Kolik je ve varlatech spermií?

Dobry den, jaké množství spermii se nachazi ve varlatech (i nadvarlatech)? Jde...

Zvětšení chámovodu a bulka na varleti

Dobry den, je mi 16let a nahmatal jsem si malou bulku na levé straně pravého...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Otoky kolem kotníků a bolest


Tlak pod pravým žeberním obloukem

Dobrý večer, již 3 rokem se potýkám s nadýmáním, rano obleknu podprsenku a...

Ostrá bolest chodidla v klenbě


Reklama