Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Sex Hynek 6.4.2010

Dobrý den,
zhruba před 12 dny jsem měl pohlavní styk u kterého prasknul kondom,asi po 8 dnech se u mě projevili přiznak menšího zarudnutí krku bez bolesti,spíše občasné pálení.může se po takové době virus projevit a je toto jeho příznak.děkuji za pomoc a odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ptáte se pořád na stejný problém, zajděte si na dermatovenerologii nebo si nechejte udělat test na HIV, bez něj jistotu mít nebudete. Info zde: http://www.aids-hiv.cz/ .Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Občasná bolest u srdce

Dobrý den Chtěla bych se zeptat co by mohlo znamenat občasná bolest v oblasti...

Nesnášenlivost beta-blokátorů

15 let jsem užívala na vysoký tlak a arytmii Trimepranol, od doby,kdy už není...

Mravenčení palce u nohy


Bolest v krku po orálním sexu

Dobrý den, měla jsem orální sex s klukem, se kterým udržuji poměr a protože...

Nesnášenlivost česneku a cibule

Dobrý den Může být příčinou nesnášenlivosti česneku nebo cibule parazit,...

U 5 leté dcery recidivuje spála


Nesnášenlivost kovu

Dobrý den, pomalu celý měsíc jsem měla vyndané z uší naušnice, kdy jsem bolavé...

Rakovina prostaty

Dobry den, Chci se zeptat kterou operacni metodu zvolit pri nadoru na prostate. 1....

Nespavost

Dobrý den je mi 21 let a mám problém že nemůžu spát beru Tritico 2/3 večer a...

Svědivá vyrážka na hýždích

Dobrý den Chtěl bych se zeptat na hýždích se mi objevila svědivá vyrážka ....

Nesnášenlivost léků na cukrovku

Dobrý den.Mám cukrovku 2 stupně.Užívala jsem medformin1000 cliclazid 30 nesnasela...

Občasná bolest u srdce

Dobrý den,můj manžel má 32 let a už od mládí občas trpěl pícháním u srdce..Pochází...

Vyrážka na hýždích

Dobrý den, mám vyrážku na hýždích, viz foto trochu svědí, mokvá. Můžete mi...

Nesnášenlivost léků při cukrovce

Dobrý den,mám cukrovku 2.typu a chci se zeptat,proč nesnáším léky na snížení...

Nesnášenlivost masa

Dobrý den, Obracím se na Vás s prozbou na radu ohledně mého problému. Můj problém...

Nespavost

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu ohledně nespavosti, která mě trápí už...

Rakovina prostaty

Na můj dotaz na rakovinu prostaty u 80 letého může mně bylo odpovězeno, že...

Papulky na hýždích


Nesnášenlivost potravin

Dobrý den, mám dotaz na nesnášenlivost jakéhokoliv masa vč. ryb, zároveň omezenou...

Rakovina prostaty

Dobrý den paní doktorka můj muž ma rakovinu prostaty -trpí bolestmi v podbrisku...

Reklama