Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce Jan 19.5.2017

Dobrý den,
je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním období teplotu vyšší než 36.5 °C. Při případné bolesti hlavy zabral Ibalgin cca do 20 minut.
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Inkubační doba viru HIV je velmi dlouhá a projevy onemocnění závisí též na odolnosti imunitního systému jedince. Nákaza HIV se dle bolesti hlavy nebo teploty nestanovuje, u každého člověka zvýšená teplota být nemusí. Proto na vaši otázku, zda můžete být nakažený je odpověď ano. Záleží na vašich rizikových pohlavních stycích. Nechte si vyšetřit krev a podle toho uvidíte. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok z penisu při vzrušení


Dieta na slinivku - káva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, prodělala jsem akutní zánět slinivky (od...

Ozonoterapie


PH moči

Dobry den, vna testech moč sediment mi vyšlo PH moč 7 ale problem je že jsem...

Silná menstruace


Bolest v kyčli vystřelující do třísla

Dobrý den,prosím o radu ohledně bolesti v kyčli,která vystřeluje-probíhá do...

Divný pocit v uchu

Mám pocit jak kdybych měla něco v uchu,třeba vodu a ii přijde,ze tam mám nafoukano,...

Bolest v oblasti trojúhelníku

Dobry den chci se zeptat často kdyz ani mastné jídlo nebo možná i hodně masa...

Bíle ložisko v pochvě

Dobrý den,ve vagině se mi oběvil na začátku vstupu hodně světlá-až bílá proužek...

Horké dlaně

Mám dotaz, poslední dobou mám velmi horké dlaně... když si položím ruku např....

Rytmicke mimovolné pohyby po celem těle přibližně rychlosti tepu srdce

Poslední 3 týdny trpím celou řadou zvláštních příznaků. Chci zeptat na jeden,...

Oční záblesky

Hezký den, chtěl bych poprosit o radu, nasměrovat (neurolog, oční, psychiatr),...

Brnění, popř. píchání v malíčku

Dobrý den, před týdnem mě z ničeho nic začal brnět malíček (celý) a prsteníček...

Pálení rukou a nohou

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Léčím se na diabetes,vysoký tlak a s astmatem....

Tlak v levém uchu

Zdravím mám dotaz jezdil jsme z otevřeným oknem a ted mám problem mám jakoby...

Bolesti přii ovulaci

Dobrý den, mám strach z možného gynekologického problému, prosím o radu. Pravidelně...

Opakované CT vyšetření

Dobrý den, ptala jsem se už minulý týden před plánovaným CT současným vyšetřením...

Prasklý meniskus

Dobrý den, pane doktore manžel měl půl roku problém s kolenem, řešil to na...

Vysvětlení pojmů

Dobrý den, na můj dotaz #315402 ohledně ovulačního krvácení a jeho případného...

Miniaturní bulka (1mm)

Dobrý den, mezi varletem a nadvarletem jsem si nahmatal miniaturní bulku (1mm),...

Reklama