Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV

Infekce Jan 19.5.2017

Dobrý den,
je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním období teplotu vyšší než 36.5 °C. Při případné bolesti hlavy zabral Ibalgin cca do 20 minut.
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Inkubační doba viru HIV je velmi dlouhá a projevy onemocnění závisí též na odolnosti imunitního systému jedince. Nákaza HIV se dle bolesti hlavy nebo teploty nestanovuje, u každého člověka zvýšená teplota být nemusí. Proto na vaši otázku, zda můžete být nakažený je odpověď ano. Záleží na vašich rizikových pohlavních stycích. Nechte si vyšetřit krev a podle toho uvidíte. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Revmatoidní artritida a přibírání na váze

Extrémně zvýšený revmatoidní faktor a prudké přibírání na váze Je mě 35 let...

Špatné dýchání

Vážená paní doktorko, v roce 1982 jsem měl IM, v roce 2002 a 2006 u mne byla...

Častá stolice - doplnění informací

Dobrý den, zřejmě jsem se špatně vyjádřila, jelikož mi nedošlo, že pod pojmem...

Operace abscesu, píštěl

Dobrý den, před Vánoci jsem podstoupil operaci perianální píštěle (na pravé...

Cysta vaječníku

Dobrý den mám cystu na levém vaječníku 5.8x5.6x5.7cm. Cysta na levém vaječníku...

Bolest kolene při běhu


Tarlovova cysta na S1

Dobrý den, před čtyřmi roky jsem měla úraz bederní páteře a mám sešroubovalé...

Bolesti krční a hrudní páteře

Dobrý den krční a hrudní páteř Prosím o vysvětlení nálezu a možnosti řešení....

Apo Omeprazol

Dobrý den, před 4 měsíci jsem doužívala trojkombinaci ATB na infekci Helicobater...

Herpetická infekce


Chřipka bez teploty?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít chřipku bez teploty. Celková únava,...

Pupínek u konečníku

Dobrý den, mám dotaz. Již čtvrtý den mám pupínek typu "uher" poblíž konečníkového...

Onemocnění krční meziobratlové ploténky s myelopatii

Dobrý den! Chtěl bych vysvětlit rtg - Spondylarhrosa II.st. při ploténce C5,která...

Lymeská borelioza

Dobrý den, v měsíci září jsem našla přisátá 3 velmi malá klíšťata, která jsem...

Křeče a otok ruky

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. V květnu letošního roku jsem prodělala...

Červené tečky na těle

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat na červené tečky na těle. Na fotografii...

RTG hrudníku - stín na plicích

Dobrý den, manžel byl na preventivní kontrole, kde ho lékař poslala na rzná...

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový...

Dlouhodobé zahlenění v krku


15-ti letá prohlídka

Dobrý den,, chci se zeptat. Je mi 15 let a kluci ve škole mluví že jsou nějáké...