Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV

Infekce Jan 19.5.2017

Dobrý den,
je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním období teplotu vyšší než 36.5 °C. Při případné bolesti hlavy zabral Ibalgin cca do 20 minut.
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Inkubační doba viru HIV je velmi dlouhá a projevy onemocnění závisí též na odolnosti imunitního systému jedince. Nákaza HIV se dle bolesti hlavy nebo teploty nestanovuje, u každého člověka zvýšená teplota být nemusí. Proto na vaši otázku, zda můžete být nakažený je odpověď ano. Záleží na vašich rizikových pohlavních stycích. Nechte si vyšetřit krev a podle toho uvidíte. S pozdravem Dr. Janoušková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv


Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den vážená paní doktorko doktore předem dekuji za odpoved v listopadu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Černé skvrny na kuži

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat objevily se mi na nohách černé skvrny vypadá...

Užití Minisistonu

Dobrý den, do teď jsem užívala antikoncepci Lyndynette20, ale přešla jsem na...

Odstranění bradavice na penisu

Dobrý den,dne 5.6 jsem byl odstranit bradavici v penisu,doktorka mi to potřela...

Užití marihuany po očkování proti vzteklině

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat. Dnes jsem byl v 10:00 ráno na druhé dávce...

Černé rty při omdlení

Dobrý den, páni doktoři, prosím chtěla bych se zeptat: můj přítel spadnul na...

Černé rty

Dobrý den. Zjistil jsem, že mi začaly černat rty, měl jsem problémi z ledvinami...

Užití marihuany a krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před třemi dny jsem zkusila marihuanu a od...

Užití Letroxu a těhotenských vitaminů

Dobrý den, jsem v 10 tt, na endokrinologii jsem dostala 1/2 tablety Letrox...

Užití léků na střevní potíže v těhotentství

Dobrý den, ráda bych jela s manželem na dovolenou do Turecka, ale obávám se...

Stolice

Dobrý den, poslední dobou pozoruji ve své stolici černé tečky o velikosti kavového...

Užití léku na mykózu při menstruaci

Dobrý den, dnes jsem byla u gynekoložky s mykozou, byla mi předepsána mast Jenamazol...

Popis rtg

Dobrý den. Mám nález RTG naznačené dextrokonvex. postavení v C-Th přechodu,napřímená...

Znaménko na kůži

Dobrý den, našla jsem si podezřelé znaménko. Mám ho již několik let. Nyní jsem...

Užití kůry Slim Trim při léčbě Warfarinem

Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda mohu užít kůru Slim Trim na zhubnutí,...

Černé kruhy pod očima u dítěte

Dobrý den, mám 13. měsíční dcerku. Od devátého měsíce se jí pod očima každý...

Užití krému vaporub v těhotenství

Dobrý den, měla bych takový dotaz. jsem alergik a s tím navazuje astma, které...

Černé skvrny na povrchu stolice

Dobrý den, mám velikou prosbu... Dnes jsem si všimla ve stolici černých míst,...

Užití kortikoidů v nosním spreji v těhotenství

Dobrý den, jsem v devátém týdnu těhotenství, prodělala jsem chřipku (nebrala...

Černé tečky dolních končetin

Dobrý den, prosím vás na nohou se mi dělají černý tečky. Vypadá to jako zarostlé...

Užití korsetu

chtěl bych vás požádat o radu. před 6ti týdny jsem utrpěl zlomeninu 9th obratle...

Zavřít reklamu