Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Gynekologie Eva . 27.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den,je to třetí týden co jsem měla vstyk s přítelem,teď mám bílý povlak na jazyku a pobolívá mě v krku,možná mám i zvětšené uzliny(to ale nepoznám) a trpím bílým výtokem,může se jednat o HIV ?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je to vysoce nepravděpodobné, bude se pravděpodobně jednat o banální virózu, spíše bych navštívit ORL oddělení. Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×