Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Infekce Darina 4.5.2010

Dobrý den. Mohla bych se prosím zeptat, jestli je možný přenos HIV pokud jsem měla popraskané rty a několikrát jsem dostala polibek pouze na usta. Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, HIV se přenáší pouze krví, slinami by bylo rizko, kdybyste měla rty nějak porušené - při popraskání je riziko úplně minimální. Pokud chcete mít jistotu, nechejte si udělat test HIV, kontakty a info zde: http://www.aids-hiv.cz/ . Hezký den.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění prstů


Únava u dítěte

Dobrý den, prosím Vás o radu, můj tříletý syn je poslední dobou "nějaký divný"....

Zčervenání nohou-- cévní problém

Dobrý den. K lékaři se chystám za měsíc (dlouhé objednací doby) a proto bych...

Brnění malíčku a prsteníčku

Po dobu dvou týdnů mám brnění v pravé dlani, především v malíčku a prsteníčku...

Nadměrné pocení a červenání obličeje

Přeji pěkný Den. Prosím Vás o radu co se týče nadměrného pocení a červenání...

Pupínek po klíštěti

Dobrý den. Již 4 měsíce mám "pupínek" ,nebo jak to nazvat, po klíštěti viz....

Zarudnutí pupku

Dobrý den, již pár dní mám zarudlý pupík (viz.foto), vcelku to i svědí a obcas...

Poruchy polykání

Dobrý den. V únoru jsem navštívil praktického lékaře s polykacími problémy-pocit...

Pupínek na klitorisu

Dobrý den. Ráda bych se na Vás obrátila s dotazem.Prave jsem objevila pupinek...

Svědivé pupínky vzhledu štípance

Dobrý den, před týdnem se mi objevil na břiše malý svědivý pupínek, který svým...

Stav po obřízce

Dobrý den, dne 6.2.2017 jsem podstoupil celkovou obrizku kvůli zdravotním důvodům. Den...

Stehenní sval

dobrý den,jsem tři dny po artroskopii pravého kolena,ale uplně mi pvolil stehenní...

Léčba Polygynaxem a koupání v bazéně

Dobrý den, pane doktore. Beru čtyři dny Polygynax na smíšenou infekci. Mám...

Necítím při sexu v penisu skoro nic

Při sexu s přítelkyní skoro nic necítím a občas ani nepoznám že jsem "v ní"....

Bolest ruky po nárazu na zeď

Dobrý den, chci se zeptat. Venčila jsem psa a ,když trhl s vodítkem za roh,...

Poštípání hmyzem


Bolest v hrdle

Dobry den, uz 10 den mam bolest pri polykani na prazdno (slin). Pri konzumacii...

Nález v moči

Dobrý den, mám v moči Leukocity, dusitany, Urobilinogen,bílkoviny a bilirubin....

Potíže s můstkem na zubech

Dobrý den, mám necelý měsíc udělaný můstek vlevo dole, je to přemostění na 5...

Nežádoucí účinky léčby Sertralinem

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem začala brát Sertralin 50 mg (1xdenně). Měla...

Reklama