Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Kožní obtíže haah 22.1.2012

Zdravicko, mam trosku zvlastni dotaz. Pred dvema tydny jsem byl na testech HIV v Praze v Domu Svetla. Testy mi vysly negativni. Ale po techto dvou tydnech mi naskocily priznaky anginy - zdurele krcni uzliny, blost hlavy, teplota. Cetl jsem o tzv. promoinfekci HIV ze se projevuje 2-6tydnu po nakazeni prave temito priznaky. Myslite ze je mozne, aby doslo k prenosu nakazy prave pri techto odberech? Jsem z toho docela vydeseny.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Nákaza během odběru je vyloučena, o HIV by mohlo jít v případě, že jste v době odběru byl v tzv. diagnostickém okně, kdy se ještě nevytvoří protilátky. Pokud máte pochybnosti, proveďte test s odstupem cca měsíce znovu.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV

Dobrý den, je možné, aby jsem byl HIV pozitivní i když jsem neměl ve dvouměsíčním...

Hiv

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo...

HIV

Dobrý den, předně chci uvést, že vím, že jediný stoprocentní výsledek mi...

Hiv


HIV


HIV

Dobry den mam nizke cd4 150 ...mam nasazenou antiretrovirovou terapi a objevil...

HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Štítná žláza a alergie

Dobrý den,je mi 19let a z rozboru mi zjistili sníž.funkci štít.žlázy/TSH 8.345mIZ/l...

Bolest hlavy po úderu

Dobrý den. Mám potíže s bolestí hlavy a únavou. Po úderu do hlavy, který se...

Pálení po sexu

Krásný den, mám takový problém, který ale trvá delší dobu. Před necelým rokem...

Bolest v krku


Nehomogenní struktura štítné žlázy

Dobrý den, dnes jsem byla na sonu cév krku (poslal mě tam pan doktor z orl,...

Bolest prstů na noze při chůzi

Dobrý den, je mi 21 let, vážím 61 kg, měřím 162 cm. Už asi týden se potýkám...

Rozdílná velikost varlat

Dobry den potřeboval bych se zeptat..Nevim co mam dělat...Mam jedno varle normalní...

Zánět ledvin

Dobrý den, měla jsem asi zánět ledvin, brala jsem antibiotika CARBLOCK. Po týdnu...

Lipomatóza pankreatu

Dobrý den, paní doktorko, byla mi diagnostikována výše uvedená dianóza, s tím,...

Průhledná tekutina z prsu

Dobrý den, asi před dvěma měsíci jsem při samovysetreni prsou zjistila, že mi...

Vředy v podbříšku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, trpím nadváhou, a mám jakoby ten převis na...

Podvrtnutí zápěstí

Dobrý den, včera jsem dostal od lékaře tuto ambulantní zprávu, nerozumím však...

Vyrážka penisu


Brnění prstů na rukou průjem pocit na zvracení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jednou za dva měsíce se mi udělá většinou po...

Bolesti žaludku, pocity slabosti

Dobrý den, už zhruba 3 týdny me neustále boli žaludek, každé rano se probouzím...

Bolest třísla


Jsem po embryotransferu

Dobrý den, jsem 11. den po ET jednoho třídenního embrya, IVF ICSI. Test je dnes...

Výtok z pochvy

Co je to gynekologický výtok?

Deprese, uzkostne stavy

Dobry den! Nekolik let trpim na deprese a uzkostne stavy, nekdy to prechazi...

Bolest zad, paty

Dobrý den celý letošní rok mě trápí střídavě bolesti pátý na levé noze, achilovky...

Reklama