Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Sex ZUZA 21.10.2010

Dobrý den, pozná praktický lékař ze vzorku odebrané krve při preventivní prohlídce zda je osoba nakažená virem HIV? Pokud ano, mohu praktického lékaře požádat o test na HIV? Nebo se krev u praktického lékaře na HIV netestuje?Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Při běžném vyšetření krve se HIV netestuje , takže to lékař zjistit nemůže. Pokud chcete, můžete o tento test požádat jakéhokoli lékaře, ale pravděpodobně si jej budete hradit sama.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobrý den, mám stálého partnera, ale stala se mi dost nemilá věc. Po jedné akci...

HIV

Dobrý den, v srpnu jsem byla znásilněná. U svého gynekologa jsem byla na testu...

HIV

Dobrý den. Dnes jsem měl anální sex s HIV pozitivním mužem. O jeho nemoci jsem...

Hiv

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měla nechráněný sex. Zhruba dva měsíce...

HIV

Dobrý den, asi tak před rokem a půl jsem měla nechráněný pohlavní styk. Asi...

Hiv

Dobrý den rád bych se zeptal. Spal sem se svoji přítelkyní která ještě byla...

HIV

Dobrý den. Mám prosbu. Může mít souvislost zvýšená hodnota enzinu na hiv. Nebo...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je možné že člověk chytí Hiv, když se...

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

Hiv


HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

HIV


Hiv


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kolena

Dobrý den,je to asi rok co jsem měl problémy po posilování nohou (dřepy s činkou)...

Brnění obličeje a uší


Pocit knedlíku v krku, tlak v oblasti žaludku (trojúhelník mezi prsy a níž)

Dobrý den, měla jsem problémy s pocitem knedlíku v krku, byl mi zjištěn reflux,...

Bolest trapézů

dlhodobo ma pri vacsej fyzickej namahe rukou boli trapezy sval na pravej strane....

Přecitlivělá nosní sliznice

Dobry den, mam takovy problem a uz nevim, jak jo resit. V posledni dobe me dost...

Prednison, způsob užívání a kombinace s antihistaminikem

Dobrý den, snažíme se o druhé miminko a v uplynulém roce jsem 2x po sobě v...

Kožní vyrážka - uzliny za ušima

Dobrý den, před několika dny se mi na obličeji (okrajové části tváří, čela,...

Tik pod okem a mravenčení nohou


Alkohol při antibiotické terapii

Dobrý den, měl bych na Vás jednu otázku. Užíval jsem KLACID SR 500mg (zelený...

Doba detekce THC ze slin


Špatný cit v ruce, tlak v uchu, mravenčení

Dobry den, Je mi 22 let, nekuracka, nepiji alkohol. Poslední dobou mám občas...

Lék Xarelto a alkohol

Dobrý den, dozvěděla jsem se, že pokud užívá člověk warfarin, může zároveň...

Nemám potřebu jíst

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem dostala antibiotika Amoksiklav na hnisavou angínu....

Cysta jater

V levém jaterním laloku mi byla zjištěna cysta 17 mm. Jinak játra nezvětšena,...

Opruzeniny

Prošlá lhůta - Dobrý den, jako studentka kombinovaného studia chodím většinou...

Alkohol a Ibalgin


Brnění u srdce

Dobrý den, prosím o radu. V posledních dnech zaznamenávám v oblasti srdce jakoby...

Růst vousů


Bílé "pupínky" u konečníku

Dobrý den, posledních několik měsíců registruji bílé pupínky v okolí konečníku....

Genitální opar

Dobrý den, již letos po druhé mám geniální opar. A celkově již po čtvrté za...

Reklama
Zavřít