Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hiv

Gynekologie Mirek 16.3.2016

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii kde mi zjistily kapavku, nasadily azitromicin ktery zabral, v dubnu mam jit na testy hiv, sydilis negativni, ted pred dvema tydny se mi udelaly kolem nosu cervene fleky viz foto, muze se jednat o hiv? Nebo to muze souviset s kapavkou? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Na příznaky kapavky to nevypadá je nutno vyčkat výsledků testu na HIV,
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobrý den, v srpnu jsem byla znásilněná. U svého gynekologa jsem byla na testu...

HIV

Dobrý den. Dnes jsem měl anální sex s HIV pozitivním mužem. O jeho nemoci jsem...

Hiv

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měla nechráněný sex. Zhruba dva měsíce...

HIV

Dobrý den, asi tak před rokem a půl jsem měla nechráněný pohlavní styk. Asi...

Hiv

Dobrý den rád bych se zeptal. Spal sem se svoji přítelkyní která ještě byla...

HIV

Dobrý den. Mám prosbu. Může mít souvislost zvýšená hodnota enzinu na hiv. Nebo...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je možné že člověk chytí Hiv, když se...

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


HIV

Dobrý den, pozná praktický lékař ze vzorku odebrané krve při preventivní prohlídce...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

Hiv


HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

HIV


Hiv


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Puchýř na břiše

DNES JSEM OBJEVIL TUHLE HRUZU NA BRISE A NEVIM CO TO JE. JE MOŽN0 , ŽE BY TO...

Krev ve stolici a průjem

Dobrý den, mám dotaz.. už druhý týden mám problém se stolicí, jeden den je stolice...

Zarudlá dáseň

Dobrý den, již druhý den mě bolí dáseň nad 4.horním levým zubem. Místo je zarudlé,...

Bakterie ve výtěru z pochvy

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o Váš názor na náš problém. V červenci se...

Lichen sclerosus et atrophicus

Dobrý den, je mi 21 let a již 3 roky trpím pohlavně/kožní nemocí. Začalo to...

Dlouhodobé užívání Prothazinu

Synovi je 10 let a již 3 roky užívá na doporučení plicního lékaře každý večer...

Černá řídká stolice

Dobrý den už tři dny mám černou řídkou slizovitou stolici. Taky mám křeče do...

Uzlina na ruce

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat zda jsou lymafatické uzliny hmatné i mimo již...

Strupy v nose

Dobry den, uz nekolik dni me trapi zlutooranzove strupy na vnitrnich stenach...

Zesláblost,motání hlavy,nával horka

Dobrý den, v poslední době se u mě vyskytuje nenadálá a bezpříčinná zesláblost,...

Poruchy vidění

Dobrý den, již delší dobu, skoro 10 let, mě trápí problém se zrakem, který se...

Antikoncepce a Amoksiklav


Nateklá uzlina pod čelistí

Dobrý den, už 3. rok mám nateklou uzlinu pod čelistí, předtím jsem to neřešila...

Sníž.činnost štítné žlázy+hormonální substituce-svědění pokožky celeho těla

Dobry den pani doktorko, jiz nekolik let mam snizenou cinnost stitne zlazy,...

Suchý a svědící žalud

Dobrý den, trapi mě viz. foto načervenalý žalud, který když je prokrvený...

Bolest břicha


Dvojité vidění, všechna vyšetření bez nálezu příčiny

Dobrý den, asi před dvanacti dny jsem ta no vstal a zjistil jsem ze blbe zaostruji...

Bolest zubu, čištění kanálků

Dobrý den, zubařka mi již delší dobu čistí kanálky na zubu kde jsem měla kaz....

Antibiotika


Krev na toaletním papíře po stolici

Na velkou chodím jednou až dvakrát týdně, jenže u toho jsem si všimla,že je...