Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Sex Petr 13.11.2015

Dobrý den, beru dlouhodobě kortikoidy,posledního půl roku 5mg prednisonu. Byl sem po 66 dnech od rizika na testech hiv v FN Brno a negativní a po 79 dnech sem si udělal sliny test oraquick a taky negativní. chci se zeptat jestli je to v mém případě dostatečná doba těch testů,můžu už být klidný? Mám šílený stres,už sem zhubl za 1,5 měsíce skoro 15 kg,pořádně nespím a myslím jen na nejhorší,byl by to konec života co sem si vybudoval. Měl jsem totiž na konci 3 týdne po sexu hořečku 38.5 jen přes noc,druhý den přes den bez teplot jen škrábání v krku a zahlenění a rýma a až na večer teplotu asi 37.6 a pak už bez teplot jen rýma a zahlenění. a ještě mě 2 dny po začátku začli hodně bolet záda v oblasti ledvin.Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobrý den, po dvou měsících po eventuální nákaze by měly být testy dostatečně spolehlivé. Doporučoval bych to konzultovat s kožním nebo infekčním lékařem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobrý den rád bych se zeptal. Spal sem se svoji přítelkyní která ještě byla...

HIV

Dobrý den. Mám prosbu. Může mít souvislost zvýšená hodnota enzinu na hiv. Nebo...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat zda je možné že člověk chytí Hiv, když se...

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


HIV

Dobrý den, pozná praktický lékař ze vzorku odebrané krve při preventivní prohlídce...

Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Roční syn nepřibírá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně jídleníčku ročního chlapečka. Na roční...

Čepy a povlaky na mandlích

Dobrý den, mám takovéhle čepy, povlaky na mandlich, na pravé více... bez bolesti...

Augmentin a kojení

Dobrý den, mám měsíčního chlapečka plně kojeneho...dnes mi lékař po odběru vysokeho...

Antibiotika a sport

Dobrý den dnes jsem byl na kontrole u doktora a řekl mi že mám anginu a předepsala...

Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Odstranění štítné žlázy - kouření

Dobrý den. Jsem 9 dní po odstranění štítné žlázy. Šestý den už jsem začala zase...

Točení hlavy,vysoký tep

Dobrý den! Již dvakrát jsem vás prosil o radu,vždy jste pomohli.Teď píši potřetí,ale...

Útvary na kůži penisu

Dobrý den, poprosil by jsem o radu týkající se malých útvarů na kůži penisu....

Omeprazol


Prdíky, spaní kojence

dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně páteře kojence. protože se malá narodila...

Mohu kombinovat Aulin a Nalgesin?

Dobrý den, ve středu jsem byl na trhání šestky vpravo nahoře. Zub byl přeléčený,...

Pálení jazyka

Dobry den, chtela jsem se zeptat asi od noveho roku me pali pali jazyk a mam...

Kvasinky a plísně v hlenu

Dobrý den, maminka (69let) má potíže s imunitou - už 5 let jí trápí neustále...

Loupání kůže na prstech a dlaních

Dobrý den, už asi dva týdny mám problém s loupáním kůže na prstech a dlaních...

Svrab


ORL

Pane doktore, děkuji za rychlé zodpovězení dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolesti-ucha-80809...

Opožděná menstruace

Dobry den, chci se zeptat, dne 12.6 jsem mela dostat menstruaci ale zadna...

Snížené množství lymfocytů

Dobry den, chtela bych se zeptat...jiz delsi dobu cca 3 mesice mam pocit vnitrni...

Střevní obtíže a campylobakterie

Hezký den, obracím se na Vás s žádostí o informaci. Byla jsem hospitalizována...

Ředění krve a Alkohol


Reklama
Zavřít