Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hiv mimo telo

Gynekologie Pavla 19.12.2014

Predem se omlouvam a stydim za dotaz. Nikdy jsem to neudelala a ted z toho mam hruzu. Pri masturbaci sebe jsem pouzila plastovou zkumavku,kterou jsem mela doma. Kupovala jsem jich asi nekolik v lekarne pred 5 dny. Doma mi lezely na stole na papirovem ubrousku. Nebyly nijak znecisteny. A proste nevim,proc jsem si jednu vzala do ruky a utrela do pyzama na sucho. A pak se ji drazdila v pochve. Moje otazka je dost asi paranoidni,ale v lekarne se prodavaji ciste a ne znecistene zkumavky(od spermatu)? Hrozne se bojim hiv,syfilis. Omlouvam se,ale potrebuji,aby jste me uklidnili...ze moje myslenka je blbost!!

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

K tomu se skutečně dá napsat jen to že takovéto obavy jsou nesmyslné.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Testování na HIV
Dobry den jsem tomas jemi 28 let Mam otazku asi pred...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a inkubacni doba

Dobry den,chtel jsem se zda zda je mozno urcit zda se jedna o primoinfekci HIV. Asi...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...