Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekcia

Infekce Laura 17.6.2012

Dobrý deň,
zaujímalo by ma či sa HIV infekcia môže prejaviť 10 mesiacov po rizikovom chovaní zvacšením uzlin? Ďakujem

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvětšení uzlin je velmi nespecifický příznak, nelze jej spojovat s jendou konkrétní diagnosou. Bez řádného vyšetření Vám teoretické úvahy nepomohou.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ucha po extrakci zubu

Dobrý den, před 14 dny mi zubař vytrhnul 6 v pravo nahoře. I po této době...

Vnímání tlukotu srdce v klidu

Dobrý den, již něco přes rok téměř každý večer vnímám údery srdce zejména před...

Zelená stolice

Dobrý den máme půl roku, malou jse do teď prakticky jen kojila, od 5 měsíce...

Svědění a otok vulvy po styku

Dobrý den, trápí mě časté svědění tam dole. Většinou se to dostaví druhý den...

Zánět varlat

Dobrý den, obracím se na vás s pomoci a radou. Už cca 4 měsíce se potýkám...

Nevus

Dobry den, pred casem se u meho 7leteho syna objevila piha na uchu. Byla kulata,...

Moč v močové trubici

Dobrý den už jsem se jednou tady ptal na to že mám po močení zbytky moči v močové...

Bulka před uchem


Svědivé puchýřky pod tetováním

Dobrý den, asi po deseti letech se mi již podruhé objevují nepatrné puchýřky...

Zápach penisu

Dobrý den, mám menší problém co se týče přítelova penisu. Poslední cca půl...

Bolest pravé strany těla

Dobry den, už skoro týden mám bolest jakoby celé pravé strany. Pravý bok, pravá...

“tiky” ve svalech na nohách

dobry den, asi tyden mam takove “tiky” ve svalech na nohách.. neni to nijak...

Ureaplasma urealyticum

Dobry den.Zistili mi ureaplazma urealitikum.Chcem sa opytat musi sa zacat liecit...

Větší bradavka

Dobrý den, je mi 16 let a mám takový problém. Doufám že dotaz pokládám do správné...

Pozoruji "hrudky" ve spermatu


Névus

Dobrý den, po rozškrábání místa, nejprve jsem myslel, že je to štípanec,...

Křeče v podbřišku po sexu

Dobrý den pane doktore, Je mi 18 let.V neděli jsem měla pohlavni styk s přítelem,...

Močení po sexu

Dobrý den chci se zeptat pokažde co máme s přítelem sex, a jde na WC má problém...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, paní doktorko od pondělí 8.9. beru DOXYHEXAL 200 mg 1 tabletu denně...

Růst penisu


Reklama