Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekcia

Infekce Laura 17.6.2012

Dobrý deň,
zaujímalo by ma či sa HIV infekcia môže prejaviť 10 mesiacov po rizikovom chovaní zvacšením uzlin? Ďakujem

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvětšení uzlin je velmi nespecifický příznak, nelze jej spojovat s jendou konkrétní diagnosou. Bez řádného vyšetření Vám teoretické úvahy nepomohou.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
Infekcia
Dobrý deň!Ktorá infekcia má tendenciu sa vracať,sposobovať...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dysfunkce Eustachovy trubice

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o konzultaci. Již něco přes dva roky mám...

Svrab


Tuhé mýdlo versus sprchový gel

Dobrý den! Chtěla bych vědět, zda je lépe použít při sprchování mýdlo, nebo...

Pískání v uších

Dobrý den, včera večer mi z ničeho nic začalo pískat v uších. Myslela jsem si,...

Brnění prstů a otok v těhotenství

Dobrý den mám takový dotaz. Jsem již týden po porodu a v těhotenství asi od...

Bolest ramene po pádu

Dobrý den, po pádu na lyžích (chytla jsem tzv. "špicara" a přeletěla jsem po...

Kauda pankreatu


Nádor slinivky

Dobrý den.Moje manželka 52let onemocněla rakovinou slinivky.Operací byla odstravěna...

Plastika křížového vazu

Dobrý den. Chci se jen zeptat,jestli je nutná plastika křížového vazu při jeho...

Vysazení léků na spaní a epileptický záchvat

Dobrý den, mám celý život velké problémy se spánkem. Před třemi lety mi moje...

Motání hlavy

Dobrý den, mám dlouhodobě problém s motáním hlavy a závratěmi. V poslední době...

Ložisko na pankreatu

Dnes na kontrole tipsu,me maminky,nam bylo oznameno,ze musime na uz bricha.v...

Tvrdý vřed na genitáliích

Dobrý den, před čtyřmi dny se mi udělali dvě takové bouličky na velkých stydkých...

Průjem

Dobry den,na wc chodim 1x denne rano. Posledni 3-4tydny mam prujem,zadne leciva...

Zvětšené a bolestivé uzliny na krku

Dobrý den, minuly týden v úterý jsem se vzbudila a na prave straně krku pod...

Úraz oka předmětem

Dobrý den, tchán hodil papírovou vlaštovku (z A4 kancelářského papíru) mému...

Neštovice

Dobrý den, ráda bych věděla, jak ošetřit 4leté dceři pokožku po prodělání neštovic,...

Červené tečky na žaludu po pohlavním styku. ( Stále se opakuje)

Dobrý den. Mám dotaz k mému problému, který se mi neustále vrací, jakmile změním...

Antidepresiva a alkohol

Dobrý den,ráda bych konečně dostala ráznou odpoveď a zbořila veškeré mýty na...

Nateklý a bolestivější nárt

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s prosbou ... Asi před 3 týdny mi nečekaně...

Reklama