Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekcia

Infekce Laura 17.6.2012

Dobrý deň,
zaujímalo by ma či sa HIV infekcia môže prejaviť 10 mesiacov po rizikovom chovaní zvacšením uzlin? Ďakujem

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvětšení uzlin je velmi nespecifický příznak, nelze jej spojovat s jendou konkrétní diagnosou. Bez řádného vyšetření Vám teoretické úvahy nepomohou.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
Infekcia
Dobrý deň!Ktorá infekcia má tendenciu sa vracať,sposobovať...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zástava srdce, stav po resuscitaci, poškození mozku, možnost uzdravení

Dobrý den, je to už dva měsíce a kousek, co můj otec (41) prodělal v noci zástavu...

Zvýšené CRP a nižší tepová frekvence


Palčivá bolest od levého podpaží podél prsu

Dobrý den, je to asi půl rok zpětně, co mě začalo bolet jakoby od levého podpaží...

Panenská blána

Kde je panenská blána. Je na začátku nebo až dál. Když si zavádím tampón myslím...

Bolest v nose

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už delší dobu mě hrozně bolí v obou nosních...

Přeskakování v oblasti lopatky

Dobrý den, rád bych se zeptal, co by mohlo způsobovat jakoby přeskakování...

Ztráta čichu při rýmě


Horke a cervene ucho

Dobry den,prosim mam dotaz. Posledni dobou mam docela casto horke a cervene...

Krev ve stolici u miminka

Dobry den, Mam 4 a pol mesacneho plne kojeneho syna. Maly pekne rastie a...

Vaginální mykóza

Dobrý den, už dlouho mě trápí vaginální mykóza a stále se opakuje. Zajímalo...

Vysvětlení hodnot protilátek VZV

Dobrý den, vzhledem k tomu, že nyní plánuji druhé těhotenství a nebyla jistota,...

Svrab morčat a přenos na člověka

Dobrý den poraďte mi mám morčata a byl jim zjistěn svrab no a už mají za...

Divný pocit v uších

Dobrý den, Předevčírem jsem měl podivný pocit v uších. Přirovnal bych to k...

Zubní váček a postup řešení

Dobrý den, pod zubem s korunkou, kterou mám zhruba šest let se mi udělal...

Hlen v kuku


Activelle a jeho vysazení


Ta echogenita, steatot.změny a GIT mi nejsou jasné.

Dobrý den, děkuji paní doktorce i panu doktorovi za odpovědi ohledně žlučníku...

Motání hlavy, bolest břicha, průjmy, zvracení


Bolest břicha


MACMIROR COMPLEX 500 globule

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal MACMIROR COMPLEX 500 globule. Beru zároveň...

Reklama
Zavřít