Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hiv insti test

Gynekologie Nikola 15.2.2015

Dobrý den,
Před chvilkou jsem si prováděla domácí test hiv. V příloze zasílám i foto. Mělo by se jednat o negativní výsledek, že? Sice není tečka zabarvená a je pouze jedna a dole se ani tečka na pozitivitu neukázala - kdyby se mělo jednat o test neurčitý. Ukazuje se pouze kontrolní bod takže by to mělo být v pořádku ne? Děkuji moc za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den
fotka není optimální- je dost modrá, a tento typ testu neznám.
těžko poradím.
...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Insti test
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné se nějak nakazit...
HIV insti test
Dobrý den, před půl rokem jsem si dělala insti test...
Insti test
Dobrý den paní doktorko, Chtěla jsem se zeptat dělala...
INSTI HIV test
Dobrý den, před 4 lety jsem měl nechráněný orální sex...
Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na HIV
Dobrý den, zajímá mě, zda je v současné době běžné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a inkubacni doba

Dobry den,chtel jsem se zda zda je mozno urcit zda se jedna o primoinfekci HIV. Asi...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...
