Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Pohlavní nemoci Jaroslav 19.9.2016

Dobry den,
mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake potize jak pri primoinfekci, ale zatim byl test po 77 dnech ( 11 tydnu ) negativni a bylo mi receno, ze uz by to bylo v testu videt a ze uz je nepravdepodobne, ze by se to po 12 tydnech objevilo, ale od te doby mam porad zdravotni problemy a nemohu se jich zbavit. Asi je nepravdepodobne, ze bych mel zpomalenou tvorbu protilatek a nebo je to mozne??? Vim , ze pak u hiv pozitivnich kontroluji jladinu CD4 lymfocytu, ale me rekli v laborce, ze se samostatne stanovit nedaji, tak nevim, ale udelali mi imunitni rozbor ( viz priloha), ale moc moudry z tech vysledku nejsem jestli tedy mam nejak oslabenou imunitu a jake tedy mam mnozstvi cd4?? Ta hodnota 0.59 znamena co ( jako 590)?? Neni to nejak nizko, kdyz je ta horni hranice 1.52?? Mohlo by to znamenat tedy infekci?? Je to normalni takovy rozdil?? Dekuji moc za radu a pripadnou odpoved s vysvetlenim vysledku tedy a jestli se skutecne neda zjistit jen hladina samotnych cd4.

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, HIV infekce se stanovuje bud nepřímo, zjištěním přítomnosti anti-HIV protilátek ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Buněčná imunita
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co se na imunologii...
Imunita cd 19
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, již rok se...
Vyrážka,oslabená imunita a hiv
Dobrý den. Když mám na těle vyrážku tak má imunita...
HIV infekce
Domry den.pred dvema roky mi rekli ze jem hiv pozitivni.co...
Imunita a hiv
Dobrý den.Můžete mi ještě prosím odpovědět na tuto...
HIV
Dobrý den.Ještě by mě zajímalo,zda při nákaze HIV virem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a inkubacni doba

Dobry den,chtel jsem se zda zda je mozno urcit zda se jedna o primoinfekci HIV. Asi...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?
