Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV nákaza

Infekce Petr 31.8.2009

Dobrý den, před několika dny jsem měl sexuální styk s HIV pozitivním člověkem. O jeho pozitivitě mne infomoval později. K análnímu styku nedošlo a orální styk byl ukončen před ejakulací, jeho virová zátěž je na nule. Jaká je pravděpodobnost nákazy?

Děkuji za opověď, Petr.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Petře,
pokud nedošlo k úplnému styku, je nákaza minimální - pouze pokud by na penisu a v ústech zároveň byly krvácející ranky, kterými by se nákaza mohla přenést. S velkou pravděpodobností ale k ničemu takovému nedošlo. V každém případě zajděte po 2 měsících na testy.
Držím palce.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Přenos hiv, hepatitiy c
Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl...
Nákaza HIV
Dobrý den v polovině listopadu roku 2010 jsem měla...
HIV nákaza po úpravě nehtů
Dobry den, mam dotaz na nemoc AIDS. Clovek je varovan...
Pravděpodobná nákaza HIV
Dobrý den, měl bych takový neobvyklý složitý dotaz, je...
Nákaza virem HIV
Dobry den, da se uz po mesici odhalit nakaza virem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, akutní příznaky


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


HIV nebo něco jiné ?


HIV nebo něco jiné ??


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...


HIV nebo něco...

Dobrý den, muze to mit neco spolecneho s nejakou nemoci nebo to vypada jako...

Hiv negativni vysledek


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dalacin a antikoncepce

Dobry den. V dnoch 10.3. - 15.3. som uzivala antibiotika Doxyhexal (2*200 mg)...

Lupání a křupání v uchu


RS a lymfodrenáže.

Zdravím , prosím chtěla bych se zeptat , přístrojová lymfodrenáž, je vhodná...

Fleky na penisu

: Dobrý den, už pár měsíců pozoruji na předkožce a žaludu fleky, které když...

Narazila sem si pysk

mam uraz s kola narazila sem si prirozeni a velykost stytkeho pysku 15cm tmave...

HPV 16 plus gravidni

dobry den, je mi 33 let, mam 2,5 rocni dite a mam opakovany nalez HPV 16,riziko...

Hrb na krční páteři

Dobrý den, mám takový drobný dotaz, se kterým se mi nechce obtěžovat doktory...

Jsem po obřízce už přes týden

Dobrý den, jsem po obřízce už přes týden (29.3 a dnes 7.4), chtěl bych se zeptat...

Artroza kolene

Dobrý den, pane doktore, mám zjištěnu artrózu L kolene 2.-3. st. Před 20 ti...

Vyrážka v těhotenství

Dobry den, potrebovala bych vasi radu. Jsem ve 2.mesici tehotenstvi. Udelala...

Izolovaná systolická hypertenze

Dobrý den, chtěla bych vědět co je příčinou měřím si tlak a hodnoty mám ,147/65...

Chronický průjem


Silný hnědý výtok před menstruací


Selektivní deficit IgA

Dobrý den,paní doktorko..Obracím se na Vás s dotazem ohledně poruchy imunity...

Potíže po napití

Dobrý den, mám problém - ani nevím, jak ho popsat. Někdy se mi stává, že se...

Ušní

Byl jsem na ušním tam mi řekli že mam v uchu zánět tak mi ho propichli ale je...

Distorze kolene a Clexane

Dobrý den, před třemi týdny jsem měl úraz kolene, diagnóza distorze kolene,...

Čištění kanálků

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nutné dělat čištění kanálků i u nebolestivých...

Záněty prsu

: Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku. A vystrasila mě věta ve zprávě. Oboustranné...

Nehormonální nitroděložní tělísko

Dobrý den, má zájem o zavedení nehormonálního nitroděložního tělíska. Jelikož...

Reklama
Zavřít