Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné, aby antidepresivum Asentra 50 mg ovlivňovalo testy na boreliozu?

Vnitřní lékařství Kamila 15.6.2017

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné, že by antidepresivum Asentra 50 mg ovlivňovalo testy na boreliozu? Mám podezření na boreliozu a asi za 14 dni jdu na testy Elisa a Western Blot a Asentru 50 mg beru asi 3 tydny kvuli depresim a mirné úzkosti. Je tedy možně, že by to nějak mohlo ovlivnit testy na boreliozu? Děkuji s pozdravem Kamila

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, antidepresivum Asentra 50 mg,které užíváte, sérologické testy na průkaz boreliové infekce neovlivní, nemusíte se ničeho obávat, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Asentra a spánek
lupnul jsem 2 kusy Asentra 50mg zhruba kolem 16:45...
Nežádoucí účinky léčby Asentra 50
Dobrý den beru Asentru 50 již měsíc a půl bylo mi již...
Úzkost po Klacidu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat dlouhodobě beru antidepresiva...
Asentra a vyšší nitrooční tlak
Dobrý den, na poslední kontrole u očního lékaře mi...
Deprese
Přeji hezký den v novém roce, mám dotaz na odborníka...
Využití inhalačního analgetika u porodu
Dobrý den, zvažuji využití inhalačního analgetika u...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné změnit ortodoncii v průběhu léčby?


Je možné zvládnout případné těhotenství po infarktu myokardu ?


Je možné že došlo k potratu nebo mimoděložnímu těhotenství?


Je možné že jsem těhotná?


Je možné že kouření způsobuje svalové napětí a nervozitu?


Je možné že mám jen vyšší srážlivost krve?


Je možné že mám panickou ataku ?


Je možné že mám zánět slepého střeva?


Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že se jedná o rakovinu?


Je možné, aby mě tzv. chytl žlučník.


Je možné, aby mi antibiotika nezabrala a zánět tam stále je?

Dobrý den, jsou to tři týdny, kdy mi pan doktor trhal zub. Zub musel ven,...

Je možné, aby všechny tyto příznaky byly skutečně jen od páteře?


Je možné, aby žena otěhotněla s více plody?


Je možné, že antibiotika tentokrát nezabírají?


Je možné, že by k otěhotnění došlo až 22.11.?

Dobrý den, Jsem ve 25+1 TT, poslední menstruaci jsem začala 29.10.2019, dle...



Je možné, že by se jednalo o boreliózu?


Je možné, že bych měla roztroušenou sklerózu?


Je možné, že hCG je negativní I v těhotenství?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odvodnění organismu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento problém. Koupila jsem si tablety Forfemina...

NÁLEZ NA PÁTEŘI

Dobrý den, mám tento nález. Pokročilé degenerativní změny - zobákovitá spondylóza...

Bílý výtok a zápach

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Už asi před měsícem jsem zaregistrovala...

Píchání si injekce do břicha proti srážlivosti krve

Prosím mám zlomený kotník a mám už 4tydny nehodící sádru a ještě 4tydny budu. Píchání...

Silná menstruace, stav po kyretáži, ale silná menstruace trvá

47 let. Jsem 5 měsíců po kyretáži, kterou jsem podstoupila, kvůli silné a časté...

Bolesti žeber


Boule pod prsem

Dobrý den, Mám bouli pod levým prsem,jakoby ohraničuje prso ze spoda a...

Chronická rýma

Dobrý den, trápí mě neustálá rýma, ve dne i v noci v zimě i v létě. Chodíl...

Růst penisu


Co je nejlepší řešení když trpím aichmofobií a fobií ze zubaře ?

Dobrý den . Od malička trpím fobií z jehel a zákroků u zubaře . Když jsem byla...

Červené flaky na penise, suchá pokožka

Zdravim, mam 20 a uz v podstate od detstva som maval problem s lupajucou sa...



Bolest hlavy, svědění, bušení srdce

Dobrý den paná MUDr. Rafčíková, Propukla u mě omezující nemoc a snažím se odhalit...

Možnost otěhotnění

Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou během jejích "krámů"může...

Bolest za uchem


Ovulační bolesti břicha

Dobrý den pane doktore, chci Vás moc poprosit o názor. Již dlouhou dobu (...

Návaly horka a ochabnutí erekce

Dobry den, potřeboval bych se poradit. Občas, nebo spíš dost často se mi při...

Noční buzení, bušení srdce

Dobrý den, zajímal by mě další názor na původ mého zdravotního stavu případně...

MR nález na páteři

Vážený pane doktore,prosím o radu jak postupovat dále při léčbě.Nález po MR...

Bolest žaludu při doteku

Dobrý den je my 16 let a už od mala mě trápí jeden problém. Při odhrnutí předkožky...

Reklama