Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné, aby se za měsíc z klidného znaménka stal melanom?

Kožní obtíže Helena 18.10.2021

Dobrý den, mám na rameni malé drobné, černé znaménko. Bylo na kožním kontrolováno v únoru 2021,pak v červnu, naposled začátkem září. Kontrolovat jsem jej nechala z vlastní iniciativy, protože jsem z něho nervózní. Bylo pokaždé v pořádku, jen mi bylo doporučeno jej jednou za rok zkontrolovat. Před pár dny jsem si jej prohlédla a měla jsem pocit, že je na něm malinký strup, trošku jsem do něj rýpla. Krev netekla, teď mi znaménko přijde v pořádku. Určitě si jej budu chtít nechat odstranit, ať mám klid. Chtěla bych se zeptat, je možné, aby se za měsíc z klidného znaménka stal melanom? A je nutná opět kontrola u kožního? Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, znaménko vypadá zcela klidně, benigně. Nevidím nic, co by nasvědčovalo tomu, že ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Maligní melanom
Dobry den, moji mamince (43) rekli, ze při vyriznuti...
Kolem znaménka mám hnědé zabarvení
Dobry den. Zajima mne zda je v poradku, kdyz kolem...
Melanom?
Dobry den, myslite, ze se jedna o melanom? Ta tmavší...
Melanom
Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom...
Melanom?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se může jednat...
Znaménka
Dobrý den objevila se mi na těle dvě znaménka která...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné že jsem těhotná?


Je možné že kouření způsobuje svalové napětí a nervozitu?


Je možné že mám jen vyšší srážlivost krve?


Je možné že mám panickou ataku ?


Je možné že mám zánět slepého střeva?


Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že se jedná o rakovinu?


Je možné, aby antidepresivum Asentra 50 mg ovlivňovalo testy na boreliozu?


Je možné, aby mě tzv. chytl žlučník.


Je možné, aby mi antibiotika nezabrala a zánět tam stále je?

Dobrý den, jsou to tři týdny, kdy mi pan doktor trhal zub. Zub musel ven,...

Je možné, aby všechny tyto příznaky byly skutečně jen od páteře?


Je možné, aby žena otěhotněla s více plody?


Je možné, že antibiotika tentokrát nezabírají?


Je možné, že by k otěhotnění došlo až 22.11.?

Dobrý den, Jsem ve 25+1 TT, poslední menstruaci jsem začala 29.10.2019, dle...



Je možné, že by se jednalo o boreliózu?


Je možné, že bych měla roztroušenou sklerózu?


Je možné, že hCG je negativní I v těhotenství?


Je možné, že i po užití mohu být těhotná?


Je možné, že i přes negativní vyšetření mám mykózu?
