Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné že mám jen vyšší srážlivost krve?

Vnitřní lékařství František 19.6.2012

Dobrý den,
už několik měsíců mě pálí nohy, jsou takové teplejší, jsou na nich viditelnější žíly, také mi kolem těch žil vypadaly nebo přestaly růst chlupy. Zatím nikdo nezjistil proč se to děje.
Dále se mi velmi snadno dělají modřiny, třeba si kleknu a ráno mám na tom místě fialový flek. Na endokrinologii mi našli zvýšený prolaktin, zatím se též neví od čeho to je.
Na kožním mi též řekli že nevědí co se mnou. Prý jestli to není cévní, ale před několika měsíci mě můj PL poslal na UZ žil na nohou a všechno vypadalo normálně, nicméně mám Crohnovu chorobu a při té se prý někdy více sráží krev a můžou vznikat záněty žil. Stejně tak je prý riziko vyšší srážlivosti krve i při hyperprolaktinémii, kteou mám také. Navíc beru prášky na tlak, jelikož se mi od ledna stále zvyšuje (opět nikdo nepřišel na to proč). Takže se chci zeptat, jestli je možné že by tohle všechno mohla způsobit ta vyšší srážlivost krve (i když jsem byl na tom UZ žil a tam mi řekli že je všechno v normálu) a jak se to vůbec dá diagnostikovat. Pozná se to na klasickém vyšetření krevního obrazu? A může vyšší srážlivost krve způsobovat i bolesti nohou, jako že se člověku těžko chodí?

Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, může se jednat o hematologickou problematiku, proto doporučuji hematologické vyšetření cestou praktického lékaře.

Související dotazy

Testy na srážlivost krve
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký test se dělají...
Srážlivost krve
DObrý den chtěla bych se zeptat, jak se projevuje vysoká...
Srážlivost krve
Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Jak...
Srážlivost krve
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli,když má kamarád...
Srážlivost krve
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu mít špatnou...
CMP a nízká srážlivost krve
Dobrý den, je mi 26 roků a v poslední době jsem přečetla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné začít brát Luivac dřív než za 28 dní




Je možné zjistit prokazatelně osteoporozu z běžných rtg snímků


Je možné zjistit, kdy žena měla naposledy pohlavní styk?


Je možné zkrátit jednu končetinu?


Je možné změnit ortodoncii v průběhu léčby?


Je možné zvládnout případné těhotenství po infarktu myokardu ?


Je možné že došlo k potratu nebo mimoděložnímu těhotenství?


Je možné že jsem těhotná?


Je možné že kouření způsobuje svalové napětí a nervozitu?


Je možné že mám panickou ataku ?


Je možné že mám zánět slepého střeva?


Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že mi roup dětský zpusobil zánět žaludku?

Je možné že se jedná o rakovinu?


Je možné, aby antidepresivum Asentra 50 mg ovlivňovalo testy na boreliozu?


Je možné, aby mě tzv. chytl žlučník.


Je možné, aby mi antibiotika nezabrala a zánět tam stále je?

Dobrý den, jsou to tři týdny, kdy mi pan doktor trhal zub. Zub musel ven,...

Je možné, aby se za měsíc z klidného znaménka stal melanom?

Dobrý den, mám na rameni malé drobné, černé znaménko. Bylo na kožním kontrolováno...

Je možné, aby všechny tyto příznaky byly skutečně jen od páteře?


Je možné, aby žena otěhotněla s více plody?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupínky na zadku


Štítná žláza

Dobrý den, čtvrt roku se léčím se štítnou žlázou. Dva měsíce před začátkem léčby...

Bolestivá mandle

Dobrý den, víc jak půl roku mě trápí tupá bolest levé mandle, ovšem pouze při...

Fordyce's spots

Dobrý den j mi 14 let a na penisu jsem objevil asi pred rokem fitdyce spots...

Puchýře u konečníku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám podezření na syfilis příkladem i fotku co...

Dermatitida

Dobrý den rad bych se zeptal : Proč mám nějaký vyrážky pod podpažim na oboch...

Hrudkovatý zelený výtok z pochvy

Dobrý den. Je mi 14 let a ještě jsem neměla menstruaci. Několikrát denně mě...

Stržený nehet - hojení

Dobrý den, před více jak třemi týdny se mi kompletně utrhl nehet na ukazováku...

Třes ruky, brnění nohou

Dobrý den, prosím o radu se 13letým synem, u kterého přetrvávají brnění nohou...

Skvrny na nártu

Dobry den, rad bych se vas zeptal na Vas nazor. Uz mesice mam na prave noze...

Tekutina v břiše

Dobrý den, mam dotaz ohledně maminky. byla už dvakrát na gynekologické operaci,ale...

Bolest hlavy na spánku

Dobrý den, pane doktore už je to týden a několik dní, co mě bolí na spánku,...

Bolesti hýždí, kyčle, kostrče i konečníku

Dobrý den, asi 6 týdnů mě bolí pravá strana hýždí. Velice silná bolest vychází...

Fraktura klíční kosti

Dobry den Mam jit na operace se zlomeninou klicni kosti. Rentgen viz příloha....

Boulička na stydkém pysku


Hnědá skvrna na nehtu

Dobrý večer již jsem vám jednou psala ohledně hnědé skvrny pod nehtem.Mám ji...

Říhání

Dobrý den, už strašně dlouho mám problém s říháním. Většinou se to stává, když...

Bolesti spánku, tekutá rýma a bolest oka

Dobrý den, Mám už asi třetím dnem píchavé bolesti na pravém spánku, tekutou...

Bulka na penisu


Možné interakce komplexu vitaminů a antidepresiva


Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.