Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce

Zuzana H. 26.5.2016 redakce uLékaře

Je možné otěhotnět,při čekání na menstruaci při dobrani antikoncepce? den po dobrání posledního prášku

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, jste chráněná i v době menstruace.

Související dotazy

Užívání antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den, je možné byt těhotná i přes brání antikoncepce?...
Užívání antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 37 let, prakticky...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...
Užívání antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den přítelkyně pravidelně bere lindynette 20...
Krvácení při užívání antikoncepce
Dobry den, je mi 17 let, a beru antikoncepci Ebelya...
Otěhotnění
Dorbý den, mam trochu obavy z otěhotnění. Měla jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z léčby lékem Duphaston 10mg


Obavy z listeriozy v těhotenství


Obavy z lymfomu


Obavy z mrtvice při užívání antikoncepce


Obavy z nádoru


Obavy z nákazy


Obavy z návštěvy neurologa


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z pohlavní choroby


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny plic


Obavy z rakoviny prostaty


Obavy z rakoviny vaječníků


Obavy z RS


Obavy z SM ci ALS

Dobry den, je mi 35 let a uz vice jak 6 tydnu mam brneni koncetin (HK, DK)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Špinění v 2. fázy cyklu

Vážená pí doktorko, 2 měsíce po vysazení antikoncepce mne po oba cykly trápí...

Když mám ztopořený penis tak mi nejde přetáhnout předkožka


Alergie na léky

Nežádoucí reakce na léky je podle Světové zdravotnické organizace (WHO) definována...

Tuhnutí obličeje

Dobrý den, prosím o radu - již tři měsíce mám problémy s tuhnutím obličeje -...

Plané neštovice a novorozenec

Dobrý den, na zač. února mám termín porodu. Chtěla bych se zeptat, kdyby můj...

Arytmie

ovlivňuje užívání tbl Concoru i celkový tlak/myslím systolu a diastolu,matka...

Vyrážka

Dobry den, po asi tridenni expozici na slunci a koupani se v prehrade, rece...

MUDr. Lea Grundová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

MUDr. Zuzana Černá

Plastická chirurgie

Návštěva lékaře

Dobrý večer, mám dotaz jsem po operaci srdce , transpl. aortální chlopně za...

Panická porucha

Dobrý deň, nie som si úplne istý ako to opísať ale v poslednej dobe (a dajme...

Odvykání kouření

Dobrý den,co všechno hradí pacient při odvykání kouření.Děkuji za informaci.

Závislost na alkoholu

Zavislost na alkoholu Dobry den, chtela bych vas pozadat o odbornou radu...

Nevolnost po změně medikace

Dobrý den, Mám již třetím měsícem zdravotní problém. Před 3 měsíci jsem prodělala...

Suchost dutiny ústní


MUDr. Hana Kratochvílová

Praktický lékař pro dospělé

BRCA: geny zodpovědné (nejen) za rakovinu prsu

Svět nedávno obletěla šokující zpráva: americká herečka Angelina Jolie podstoupila...

Játrům prospěje očista

Ukládání vitaminů a tuků, metabolismus sacharidů, odstraňování odpadních látek...

Hnisavé vředy aneb NEVÍME CO VÁM JE, MY TO TADY NELÉČÍME

Hezký den, asi 5 let mě trápí hnisavé vředy na: +lokty +vnitřní strany stehen +podbřišku +podpaží +krku +na...

Nateklé oči

Dobrý den, posílám znovu fotografie očí, které vám minule nedošly.

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×