Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obavy z pohlavně přenosných nemocí

Pohlavní nemoci Michael 1.7.2019

Dobrý den,


Rád bych se zeptal, zda je možná nákaza kapavkou, pokud má partner jinou pohlavní nemoc.

Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý dedn, pane Michaeli, pokud provozujete sexuální styk (orální, pohlavní či anální) bez...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Testy pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den.1) Byla jsem čtvrtý měsíc po rizikovém styku...
Testování pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den. Chystám se jít na testy pohlavně přenosných...
Obava z pohlavně přenosných chorob
Dobrý den,zjistil jsem,že má bývalá partnerka byla...
Riziko pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den, Před třemi dny, jsem měl nechráněný orální...
Fobie z pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den, již nějakou dobu po jednom traumatickém...
Riziko pohlavně přenosných infekcí
Dobrý den vážená paní doktorko, vážený pane doktore, prosím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z narkózy

Dobrý den,chci se zeptat ,mám podstoupit pravostrannou strumektomii.Mám obavy...

Obavy z návštěvy neurologa


Obavy z nemocí

Protoze neustale procitam ruzne mozne nemoce z stitne zlazy a .pak...

Obavy z operace štítné žlázy

Dobrý večer jsem muž 43let mám autoimunitni theoritodu hypofunkce mám úzel na...

Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění

Dobry den, chtel bych se zeptat zda moje přítelkyně muze byt těhotná. V pondeli...

Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce


Obavy z ozáření

Dobrý den, Kvůli potížím s dýcháním jsem byl poslán 2x na rtg plic později...

Obavy z pohlavní choroby


Obavy z pohlavní nemoci po orálním styku

Dobrý den, Včera jsem měl orální sex od neznámé paní bez kondomu. Jelikož jsem...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny

Dobrý den, před cca 2 týdny (2 týdny zpět o víkendu) jsem začal pociťovat...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny hrtanu

Dobrý den, před třemi dny mě začalo škrábat v krku a začal mi suchý kašel....

Obavy z rakoviny plic


Obavy z rakoviny prostaty
