Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obavy z otěhotnění

Antikoncepce Zuzana 7.10.2014

Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat zda-li vaginální mykoza může ovlivnit/snížit spolehlivost nebo líp řečeno účinnost hormonální antikoncepce Dienille? U pohlavního styku jsme nepoužili s partnerem prezervativ.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kvasinková infekce nesnižuje účinnost antikoncepce. S pozdravem

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru střeva


Obavy z nádoru- nyní nádor slinivky


Obavy z nákazy


Obavy z nákazy COVID -19

Dobrý den. Jako každý mám teď mírné obavy z epidemie novým virem. Otázka...

Obavy z narkózy

Dobrý den,chci se zeptat ,mám podstoupit pravostrannou strumektomii.Mám obavy...

Obavy z návštěvy neurologa


Obavy z nemocí

Protoze neustale procitam ruzne mozne nemoce z stitne zlazy a .pak...

Obavy z operace štítné žlázy

Dobrý večer jsem muž 43let mám autoimunitni theoritodu hypofunkce mám úzel na...

Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění

Dobry den, chtel bych se zeptat zda moje přítelkyně muze byt těhotná. V pondeli...

Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce


Obavy z ozáření

Dobrý den, Kvůli potížím s dýcháním jsem byl poslán 2x na rtg plic později...

Obavy z pohlavně přenosných nemocí

Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda je možná nákaza kapavkou, pokud má partner...

Obavy z pohlavní choroby


Obavy z pohlavní nemoci po orálním styku

Dobrý den, Včera jsem měl orální sex od neznámé paní bez kondomu. Jelikož jsem...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny

Dobrý den, před cca 2 týdny (2 týdny zpět o víkendu) jsem začal pociťovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hořkost v ústech při jídle

Dobrý den, už 6. den mě trápí hořkost v ústech, která se objevuje jen při jídle...

Boulička či hrbolek na tvrdém patře

Dobrý den, před 3 týdny jsem si objevila na tvrdém patře nebolestivou bouličku...

PÍCHÁNÍ V HLAVĚ

Dobrý den pane doktore, v poslední době se mi stává, že mi několikrát za den...

Bulka na tvrdém patře


Modřiny, pityriasis rosea, akutní leukemie

Dobrý deň prajem, už som mal raz otázku ale ešte skúsim znovu, riešil som modrinu(pri...

Bolest břicha, hlavy, teplota

Dobrý den. Mám dotaz na 8 letou dcerku. Už měsíc se to s ní vleče. Prvně to...

Pálení lopatky

Dobrý den, Občas mě začne z ničeho nic svědit/pálit pravá lopatka. Na kůži nemám...

Zvětšená játra a dieta

Chtěla bych jídelníček nebo seznam nějakých potravin,které bych mohla při ztukovatělých...

Nechce se postavit, když se to povede pak je rychle hotovo

Dobrý den, mám dotaz ohledně problému s erekcí, který mám :(. Je mi 20 let...

Coxarthrosis I.dx, gr. II.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vážná je níže uvedená zpráva či jaký bude...

Bolest hlavy na dotek

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Už si připadám jako hypochondr. Docela...

Bílý výtok po sexu a nechráněný pohlavní styk

Dobrý den. Dneska(20.7.) jsem měla se svým přítelem nechráněný pohlavní styk...

Bolest pod žebry


Výtok a svědění pochvy


Problém s srekcí a ejakulací

Dobrý den Mám problem co se týká erekce a rychle ejakulace. Mám novou partnerku...

Citlivá bulka v podpaží

Dobrý den, cca před dvěma týdny se mi v levém podpaží vytvořila bulka trošku...

Bouličky v ušním lalůčku

Dobrý den, v ušním lalůčku u dírky od náušnic se mi udělala docela velká boulička...

Entizol v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 30tt a již podruhé mi za těhotenství byla zjištěna...

Vnitřní boule na levé straně břicha

Dobrý den, dva týdny mně už trápí to, že když si sáhnu na levou stranu břicha,...

Je Neurol a Xanax totéž?


Reklama