Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obavy z otěhotnění

Gynekologie René 17.2.2020

Dobry den, chtel bych se zeptat zda moje přítelkyně muze byt těhotná. V pondeli jsme měli pohlavní styk zhruba v pulce styku jsem vytáhnul penis a vyteklo neco bileho, nebylo toho moc. Jestli to nemohl byt vytok. Od včerejšího vecera ma nizky tlak a lehce ji boli prsa. V patek ma dostat MS

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, pane René, Vaše přítelkyně být těhotná může. Otěhotnění je možné pokaždé, kdy dojde k nechráněnému pohlavnímu styku bez antikoncepce a to i v případě, že ke styku dochází během menstruace, i v případě, že došlo k přerušení soulože včas, prostě nějaká možnost je tady vždycky, když nepoužíváte ochranu. V penisu mohly být spermie z předchozího styku, mohla se Vám uvolnit kapka tekutiny obsahující živé spermie (říkává se tomu kapka touhy) atd. Vzhledem k Vašemu věku nepředpokládám, že byste byli rádi, kdyby k otěhotnění došlo, proto Vám pro příště doporučuji každý styk s ochranou a to buď barierovou jako kondom nebo pesar nebo by přítelkyně měla užívat antikoncepci hormonální. Neprovozujte nyní žádný další nechráněný styk, počkejte na termín menstruace a pokud se nedostaví v očekávaném termínu, pak ať si přítelkyně udělá těhotenský test. Když bude negativní a přítelkyně přesto nebude menstruovat, pak je možné pár dní počkat a test udělat znovu, ale nejlepší je jít na kontrolu ke gynekologovi. Nateklá prsa a změny tlaku nic moc neznamenají, vyskytují se i před menstruací. Také jsou podobné projevy zhoršované strachem a obavami z možného těhotenství. Přeji Vám, aby to dobře dopadlo. S pozdravem MUDr. Soňa Boušková

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z nádoru- nyní nádor slinivky


Obavy z nákazy


Obavy z nákazy COVID -19

Dobrý den. Jako každý mám teď mírné obavy z epidemie novým virem. Otázka...

Obavy z narkózy

Dobrý den,chci se zeptat ,mám podstoupit pravostrannou strumektomii.Mám obavy...

Obavy z návštěvy neurologa


Obavy z nemocí

Protoze neustale procitam ruzne mozne nemoce z stitne zlazy a .pak...

Obavy z operace štítné žlázy

Dobrý večer jsem muž 43let mám autoimunitni theoritodu hypofunkce mám úzel na...

Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce


Obavy z ozáření

Dobrý den, Kvůli potížím s dýcháním jsem byl poslán 2x na rtg plic později...

Obavy z pohlavně přenosných nemocí

Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda je možná nákaza kapavkou, pokud má partner...

Obavy z pohlavní choroby


Obavy z pohlavní nemoci po orálním styku

Dobrý den, Včera jsem měl orální sex od neznámé paní bez kondomu. Jelikož jsem...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny

Dobrý den, před cca 2 týdny (2 týdny zpět o víkendu) jsem začal pociťovat...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění na zádech

Dobrý den, již přibližně druhý měsíc trpím úporným svěděním na zádech (nejintenzivněji...

HPV-HR

Dobrý den, byla mi zjistěna mozaika na děložním čípku a začala jsem chodit...

Otok rtů

Dobrý den, trápí mě už půl roku trvající problém se rty. Horní i spodní...

Zalehlé ucho a praskání v něm při rýmě

Dobrý den, Měl bych dotaz. Asi před 14dny jsem se lečil s pasovym oparem...

Necitlivost nohy

Dobry den Mam problem s necitlivosti prave nohy. Uz podruhe asi za 3roky mi...

Alergie na kasein

Hezký den, byla mi zjištěna silná intolerance na kravské, ovčí, kozí mléko a...

Každodenní křupání krční páteře

Každý den někdy i 5x za den když hýbnu krkem , protože cítím , že je ztuhlý...

Bolesti břicha u dítěte, infekce H.Pylori

Dobrý den. Před pěti lety prodělala dcera helikobakter pylory,ale nejsme si...

Korunka se ulomila i s čepem

Dobrý den, Chci se Vás zeptat, zubař mi udělal korunku na zubu (dvojka nahoře)...

Hernie disku C6/7 v kontaktu s kořenemC7 vlevo


Bolest tváře

Dobrý den prosím vás o radu trpím neskutečnou bolesti tváře už několik dnů a...

Už asi měsíc mě trápí bolest lýtka

Dobrý den. Už asi měsíc mě trápí bolest lýtka. Někdy je slabší, při chůzi velmi...

Střevní obtíže

Dobry den uz dlouho,nejaky rok me trapi velke bolesti bricha a prujem i nekolikrat...

Vysoké CRP a žloutenka bez jasné příčiny

Dobrý den, můj zeť šel k lékaři s teplotou a bolestmi hlavy. Podle CRP 54...

COVID protilátky


Bušení srdce v těhotenství

Dobrý den. Mám takový dotaz ohledně mých obav. Jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství...

Bolesti v třísle v 27.tt gravidity

Dobrý den. Jsem ve 27.týdnu těhotenství.V posledních pár dnech mě jednou za...

Záchvat (křeče) ve spánku (epilepsie)

dobrý den, asi před měsícem a půl jsem měl poprvé záchvat ve spánku. Záchvat...

Bakerová cysta

Dobry den, uz asi mesic mne boli v podkoleni jamce (nekdy i litka), pri podhmatu...

Bouličky v zadu na jazyku lečba ?

dobry den, Chci se zeptat mam vzadu na jazyku takove bouličky a vedou nekam...

Reklama