Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obavy z návštěvy neurologa

Psychika Iva 1.3.2017

Dobrý den,
pani doktorka na psychiatrii mě ujistila, že jsem zcela normální a doporučila mi kontaktovat neurologii, kde absolvuji neurologické vyšetření, v rámci kterého by měl neurolog zvážit dle nálezu případná další možná pomocná speciální vyšetření. Uvnitř může být nějaký problém, který je detekovatelný současnými zobrazovacími metodami, jako je magnetická rezonance. Ovšem, mluvit s někým, kdo je zvyklý s pacienty hovořit o čemkoliv abnormálním, je jiné, než s někým kdo na abnormality není příliš zvyklý. Znám pani doktorku na neurologii přes 20 let. V její ordinaci jsem skončila s úrazem hlavy, dvakrát slabý otřes mozku a karpální tunely. A teď mě tam odesílají se samovolným orgasmem. V současné době navštěvuji pani doktorku cca po 6 letech od doby, kdy jsem naposledy navštívila její ordinaci. Důvodem je brnění prstů a lokte, kdy se pani doktorka domnívá, že by se mohlo jednat o následek pádu ze schodiště, který se stal právě před 6 lety při odpolední službě, (kdy postižené části těla byly ruce) … ale svěřit se jí s tímto choulostivým tématem (orgasmus) nebude vůbec snadné. Prosím, existuje preparát se stejnými účinky, jako má červené víno, že by to člověka zbavilo ostychu promluvit, tedy, že by mu to rozvázalo jazyk. Nejsem si jista, pokud si dám trošku větší skleničku červeného vína, jaké má pani doktorka zkušené oko, tedy mám strach, aby to na mě nepoznala, že jsem se napila vína. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, preparát s účinky alkoholu neexistuje. Jediné, co by mohlo pomoci snížit úzkost, jsou léky typu benzodiazepinů (např. Neurol, Lexaurin) - užít 1 tabletu cca 30-60 minut před vyšetřením. Dlouhodobě se tyto léky nemají užívat, protože jsou návykové (a jsou na lékařský předpis).
Nejlepší asi bude - hned na začátku vyšetření- se paní doktorce svěřit, že máte ostych a bojíte se začít mluvit o Vašem problému. Jistě Vás pochopí.
S pozdravem BB.

Související dotazy

Neurolog
Je mi 44 mám bolesti rukou páteře a kyčlí nalez je. rtg...
Návštěva neurologa?
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli doporučujete...
Vyšetření u neurologa
Zdravím byla jsem hned ve čvrtek,a tutostředu jdu k...
Neurolog Praha
Kvůli závratím prosím objednat k neurologovi v Praze....
Otázka pro neurologa
dobrýden,chci se zeptat,co znamená sensitivní demyelinisační...
Vyšetření u neurologa
Dobrý den, mám 6. den bolesti měkkých částí krku vlevo,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z nádoru


Obavy z nádoru mozku


Obavy z nádoru slinivky

Dobrý den, dneska jsem se ráno zvážil (asi po týdnu) a uviděl jsem, že jsem...

Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru střeva


Obavy z nádoru- nyní nádor slinivky


Obavy z nákazy


Obavy z nákazy COVID -19

Dobrý den. Jako každý mám teď mírné obavy z epidemie novým virem. Otázka...

Obavy z narkózy

Dobrý den,chci se zeptat ,mám podstoupit pravostrannou strumektomii.Mám obavy...

Obavy z nemocí

Protoze neustale procitam ruzne mozne nemoce z stitne zlazy a .pak...

Obavy z operace štítné žlázy

Dobrý večer jsem muž 43let mám autoimunitni theoritodu hypofunkce mám úzel na...

Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění

Dobry den, chtel bych se zeptat zda moje přítelkyně muze byt těhotná. V pondeli...

Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce


Obavy z ozáření

Dobrý den, Kvůli potížím s dýcháním jsem byl poslán 2x na rtg plic později...

Obavy z pohlavně přenosných nemocí

Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda je možná nákaza kapavkou, pokud má partner...

Obavy z pohlavní choroby


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Játra, lehce zvýšené jaterní testy a sport

dobrý den, mám dotaz ohledně lehce zvýšených jaterních testů a sportu. Mám hodnoty...

Brnění paže

Dobrý den, cca 1 měsíc mě trápí slabost levé horní končetiny. Začalo to prsty...

Strach z ALS

Dobrý den, chci se zeptat.. Porad sem psala ohledně ALS. Mám pořád strach.....

Alkohol v moči


Nízký tlak po sportu

Léčím se na hypertenzi I. (Hartil 7,5) a držím tlak pod 140/80. Po sportu nebo...

Kdy udělat těhotenský test

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho od pohlavního styku trvá než je...

Pupínky v tříslech

Dobrý den, mám dotaz, v třísle u vaginy, se mi dělají pupínky. Akné to není,...

Nádor prsu

Dobrý den, mamince (59 let) byl před 7 lety odstraněn nádor v prsu, poté následovala...

Zvětšené bradavky u chlapce

Dobrý den, je mi 14let jsem kluk a mám trochu problém... Asi před 5-6 měsícema...

Plicní embolie její léčba a doba pracovní neschopnosti

Dobrý den, včera jsem byla propuštěna z nemocnice, kde jsem byla 5 dní s plicní...

Pozitivní FOB test

Dobrý den, prosím o Váš názor ohledně mých potíží. Po tužší stolici jsem zahlédla...

Boulička pod uchem

Dobrý den, před týdnem jsem si nahmatala pod levým uchem bouli o velikosti většího...

Bušení srdce, tlak do hlavy


Palec bez nehtu

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně palce u nohy, který mám od neděle bez nehtu....

Příkrmi a celer

Dobrý den, mám šestiměsíčního syna a začínáme s příkrmi-bojujeme s nimi. Chtěla...

Odchlípnutý nehet na palci

Dobrý den, již delší dobu pozoruji, že se mi nehet na levém palci na ruce mění....

Bulka konečníku


Bolest zad, píchání u srdce


Nespavost a svědění celého těla

Dobrý den, poslední měsíc mám problémy s usínáním a probouzením se v noci. Některé...

Pozitivní těhotenský test u netěhotné

Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský test, byla jsem...

Reklama