Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obavy z otěhotnění

Gynekologie Kateřina 23.6.2016

Dobrý den, včera jsem měla s přítelem pohlavní styk. Beru HA - Bonadeu, dnes 12. tableta. Ale s ní jsem i dostala dnes angínu a Penicilin. Jak velká je možnost zpětného otěhotnění? Ty antibiotika už jsem vzala. Kačka. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Antibiotika ovlivní antikoncepci méně než se traduje po dobu užívání pro jistotu můžete použít ještě kondom.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z nádoru


Obavy z nádoru


Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru slinivky


Obavy z nádoru střeva


Obavy z nádoru- nyní nádor slinivky


Obavy z nákazy


Obavy z návštěvy neurologa


Obavy z nemocí

Protoze neustale procitam ruzne mozne nemoce z stitne zlazy a .pak...

Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění


Obavy z otěhotnění při užívání antikoncepce


Obavy z ozáření

Dobrý den, Kvůli potížím s dýcháním jsem byl poslán 2x na rtg plic později...

Obavy z pohlavně přenosných nemocí

Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda je možná nákaza kapavkou, pokud má partner...

Obavy z pohlavní choroby


Obavy z pohlavní nemoci po orálním styku

Dobrý den, Včera jsem měl orální sex od neznámé paní bez kondomu. Jelikož jsem...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny

Dobrý den, před cca 2 týdny (2 týdny zpět o víkendu) jsem začal pociťovat...

Obavy z rakoviny


Obavy z rakoviny


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sexuální orientace

Dobrý den, je mi 18 let a už si nevím rady, mám holku kterou doopravdy miluju...

Zvětšené uzliny


Bolest pravé paže, která přechází až k rameni


Nízká váha

dobrý den je mi 51 let a mám problém hubnu vážím 40 kilo a měřím 166 myslíte...

Poděkování

Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat panu dr. Tomandlovi za jeho odpověď....

Opakující se loupání a pálení rtu, oslabená imunuta.

Dobrý den, na rtech se mi tvoří zvláštní druh "oparu". Poprvé se...

Bolest v nadbřišku

Zdravim zena je tehotna v 26tt, uz od pondeli ma krece do zaludku. Zkousela...

Papulky na hýždích


Bolest kyčlí

Dobry den chtel bych se zeptat ohledne meho problemu s kycli. Dlouhou dobu sportuju...

Oslabená imunita, únava

Dobrý den, pracoval jsem 10 let na uranových dolech a byl jsem zasypán 6 hod.Koukala...

Bradavice

Dobrý den, začali se mi dělat na nohou tyto bílé pupínky. Bolí, že ani nemůžu...

Bušení srdce


Průjem


Stužkovitá stolice a rakovina tlustého střeva

Dobry den prosim o zodpovezeni par otazek...Jak hluboko se muzou nachazet hemeroidy,jak...

Plané neštovice rekonvalescence


Nosní mandle

dobry den chci se zeptat kdyz diteti vyndaj nosni mandle ,,,rikaji ze znova...

Rozšířené zorničky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už pár let pozoruji že mám rozšířené zorničky...

Vyjmutí osteosyntetického materiálu

Dobrý den, jsem po zlomenině kotníku ( operační diagnóza fct. trimall. I dx....

Invalidní důchod

Z lékařské zprávy: Pac. udává posl. 10 let pohybové bolesti v obl. Levostr....

Nález MR

Dobrý den, již delší dobu se mi zhoršuje sluch, vzláště pak při různé zátěži...

Reklama
Zavřít