Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv na mozek

Mozek a nervy Honza 19.1.2013

Dobrý den,
mám jednu zvláštní otázku. Může fyzická aktivita v případě vysokého krevního tlaku mozek poškozovat?

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Hlavačková


Dobrý den, u zdravého člověka zvýšení tlaku při fyzické aktivitě mozek nepoškodí. Extré...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv masturbace na mozek
Dobry den vhtel bych se zeptat zda masturbace a jine...
Vliv streptokoků na funkci mozku
Dobrý den paní doktorko, 1x až 2x ročně ztrácím periferní...
Vliv antidepresivním léků na mozek
Má dlouhodobé užívání antidepresivních léků (např....
Ozařování mozku
Dobrý den, četl jsem, že po ozařování mozku u dětských...
Rakovina mozku
Dobry den pani doktorko, rada bych se zeptala, zda...
Mozek
Dobrý den, dá se nějak ovlivnit růst nebo odumírání...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv masturbace na mentruaci


Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv mirtazapinu na těhotenství

Dobrý den, asi před 2 roky, ve věku 27 let, mi obvodní lékařka napsala lék Mirzaten...

Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...