Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv na účinnost antikoncepce

Jiný problém Nela . 15.3.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli přírodní produkt STIMULEN nesnižuje účinnost antikoncepce. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, neovlivňuje.

Související dotazy

Vliv na antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda častější požití...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Hylak forte snižuje...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, již 4 rokem užívám antikoncepci CHloe. Chtěla...
Vliv na účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Vliv Ofloxinu na účinnost HA


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v podbřišku při sportu

Dobrý den, je mi 15 a zhruba před půl rokem mě při běhu a jiných tělesných aktivitách...

Bolesti v oblasti trojúhelníku


Zpožděná menstruace a těhotenství

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Užívala jsem hormonalni antikoncepci aa lékař...

Klíště

Dobrý den, dnes ze mě odpadlo již nacucane klíště, v pátek jsem byla u známých,...

Masturbace

Dobrý deň je to veľmi citlivá téma mám 12 rokov, vždy ked si pustím porno tak...

Svalové bolesti

Dobrý den. Začátkem roku jsem prodělala chřipku, opakovaně, ale vždy jsem ji...

Bolest bederní páteře - alternativní léčba

Dobrý den, zhruba 2 měsíce zpět jsem začal cítit bolest v oblasti bederní páteře...

Boulička u čelisti

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. Včera se mi u horní čelisti...

MRI mozku a Cp, EEG

Dobrý den, prosila bych o vysvětlení. MRI mozku a Cp:Nečetná drobná tečkovitá...

Výtok a svědění pochvy


Zažívací potíže

už 5 měsíců se léčím s potížemí trávícího traktu.absolvoval jsem kolonoskopii--negativní/gastroskopii-bacil...

Akutní a chronická bronchitida: jak je spolehlivě poznat

Možná už jste slyšeli o tom, že zánět průdušek může být akutní nebo chronický....

Varixy

Dobry den.Je mi 33 let.Mam zilni nedostatectnost a krecove zily.Pod kotnikem...

Problém se stolicí u dítěte

Dobrý den, chci se zeptat na problémy se stolicí u dcerky (2 roky, 10 měs.)....

Dráždivý tračník?

Dobrý den.Máš už asi 3 týdny problém ,že se mi chce zvracet.Začne to tím že...

MUDr. Jiří Vereščák

Chirurgická ambulance

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Výrůstek na patě

Dobrý den, trápí mi výrůstek na patě a díky tomu i Achillova pata. Ráda bych...

Je mi 14 let a pálí mě vagína

Už týden mě strašně pálí, řeže a svědí vagína a někdy i při močení. Nevím co...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×