Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv na otehotneni - poloha těla

Mateřství P. 17.4.2009

Chci se zeptat, zda ma vliv klidova pozice partnerky po styku na pravdepodobnost otehotneni. Mam dojem, ze ejakulat mi vzdy vytece z vaginy... Jedna se zrejme jen o muj dojem nebo na tom neco muze byt?
Dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Možnost otěhotnění výrazně zvyšuje, když partnerka po styku několik minut setrvá s podlož...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Vliv antikoncepce na otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 16ti let beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv masturbace na mozek


Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv mirtazapinu na těhotenství

Dobrý den, asi před 2 roky, ve věku 27 let, mi obvodní lékařka napsala lék Mirzaten...

Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na plodnost


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nespavosti na EEG

Dobrý den mohu se zeptat co udělá EEG vyšetření pokud před ním nepůjdu spát...

Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev
