Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv na plodnost

Gynekologie Astray . 4.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, s přítelem plánujeme rodinu, již osmý měsíc nepoužíváme ochranu a stále bez úspěchu. Chtěla jsem se zeptat, užívám pravidelně trimepranol kvůli třesu rukou, bojuji se sociální fobií. Může mít tento lék vliv na ženskou plodnost? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Trimepranol plodnost nesnižuje.

Související dotazy

Vliv Diclofenacu na plodnost
Dobrý den , může mít dlouhodobé (cca 5 let) používání...
Léčba štítné žlázy při neplodnosti
Dobrý den chtěla bych se zeptat na názor. Již rok se...
Řešení neplodnosti
Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko gynekolog...
Neplodnost
Dobrý den, mají plané neštovice v dospělosti vliv na...
Neplodnost a IVF
Dobrý den, uz je to rok co mi byla zjištěna neplodnost...
Neštovice a neplodnost u muže
Dobrý den. Přítel před cca 5ti lety měl neštovice,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Koutky u úst

Dobrý den,již neustále již přes 2 měsíce mám u úst bolavé koutky.Praktický lékař...

Pískání v uších a motani hlavy

Dobrý den, asi 4 roky mi piska v uších byl jsem s tim na Orl a tam mi bylo řečeno...

Plačící dítě přes den

Dobrý večer, děkuji moc za rychlou odpověď. Malá jde po koupání hned spát kolem...

Navaly tepla do tvare

MAM TAKY PROBLEM: casto mavam navaly tepla do tvare a neviem z coho..bola som...

Kondylomata na penisu

Dobrý den, měl bych se zeptat. Mám už delší dobu potíže s podivnými pupinky...

Zápal plic a rentgen


Dlouhodobé nachlazení?

Dobrý den, jsem ve 22. tt, už téměř 2 měsíce mě trápí nachlazení, resp. bolest...

Tlak v krční jamce

Dobrý den, před třemi měsíci mě začalo tlačit v krční jamce, postupem času...

Poraněný prostředníček

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem si při pádu na asfalt, poranil prostředníček....

Červené pupínky u vchodu do pochvy

Dobrý den objevily se mi červené pupínky přímo u vchodu do pochvy. Trochu svědí,...

Parestezie na horních a dolních končetinách

dobry den, mam potize se zvlastnim pocitem na kuzi: popsal bych ho jako svedeni,...

Alkohol a zvýšené jaterní testy


Je to psychika?

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na můj problém. Před 2 lety mi lékaři...

Nespavost


Calgel na zuby moudrosti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mně aplikace Calgelu na rostoucí "zub...

Poloha dítěte při spánku

Dobrý den, prosím Vás, je v pořádku, že dcera (1,8 r.) spí "přilepená hlavičkou"...

Červený kruh na kůži

Dobrý den, už asi týden mám na zádech červený kroužek, který svědí a pokožka...

PPG

Dobrý den pane doktore. Dá se pomocí měření PPG zjistit sexuální orientace?...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×