Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vliv na plodnost

Gynekologie Astray 4.9.2012

Dobrý den, s přítelem plánujeme rodinu, již osmý měsíc nepoužíváme ochranu a stále bez úspěchu. Chtěla jsem se zeptat, užívám pravidelně trimepranol kvůli třesu rukou, bojuji se sociální fobií. Může mít tento lék vliv na ženskou plodnost? Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Trimepranol plodnost nesnižuje.

Související dotazy

Vliv Diclofenacu na plodnost
Dobrý den , může mít dlouhodobé (cca 5 let) používání...
Řešení neplodnosti
Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko gynekolog...
Léčba štítné žlázy při neplodnosti
Dobrý den chtěla bych se zeptat na názor. Již rok se...
Neplodnost
Dobrý den, mají plané neštovice v dospělosti vliv na...
Neplodnost a IVF
Dobrý den, uz je to rok co mi byla zjištěna neplodnost...
Neštovice a neplodnost u muže
Dobrý den. Přítel před cca 5ti lety měl neštovice,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv masturbace na plodnost


Vliv methioninu na účinky hormonální antikoncepce


Vliv Mycomaxu na zdraví vajíček


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na antikoncepci


Vliv na mozek


Vliv na otehotneni - poloha těla


Vliv na otěhotnění léku Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na účinnost antikoncepce


Vliv na zánět zubu


Vliv na zrak


Vliv nadýmání na váhu těla


Vliv narkózy na výsledek spermiogramu


Vliv nitrofurantoinu na ledviny a krev


Vliv nízkosacharidové diety na účinnost antikoncepce


Vliv ockovani na miminko?


Vliv očkování na dítě


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tvrdá boule na hlavě

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tvrdá boule vzadu na hlavě (konkrétně...

Krvavý flek na bělmu

Dobrý den, dnes ráno jsem se probudil a zjistil sem že mám na bělmu krvavý flek....

Alergie a uzliny

Dobrý den, již měsíc mám zvětšené uzliny vzadu na hlavě, přibližně v úrovni...

Ztuhlé trapézy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na mé zdravotní potíže. Trápí...

Natržená uzdička


Nevolnost od žaludku

Dobrý den, tak týden je my nevolno od žaludku před jídlem i po jídle nemám vůbec...

Pořád mě to bolí,a mam zvětšene varle

Měl jsem operaci na třiselné kýly 19 dnu zpátky.Ale pořád mě to boli,a mam...

Modřiny


Zelená stolice


Tepání v uchu

Dobrý den, už skoro měsíc bojuji s tepáním (ťukáním) v levém uchu. Nejedná...

Alkohol a bolest kolen


Bolest v podbříšku vlevo

Dobrý den, V říjnu mě přítel odvezl do nemocnice, kde mi našli volnou tekutinu...

Zvýšený bilirubin

Dobrý den mám dotaz, 31.5 jsem byl na pohotovosti kdy mě bolelo v krku a měl...

Opaření ruky horkou vodou

Oparila sem si ruku cerstve uvarenou vodou z konvice. Ihned sem chladila ale...

Torze varlete

Dobrý den pane doktore. Mám dotaz. Jestli je TORZE ( otočení varlete ) hodně...

Bolesti břicha, průjem a zvracení

Dobrý den, Jednou cca za 2 měsíce se mi stává, že mám křeče v břiše doprovázené...

Po operaci mozku - kavernom

Dobry den, jsem jiz cca 1,5roku po operaci kavernomu mozku. Kavernom,ktery zasahoval...

Bolest žaludku a neustálý pocit hladu

Dobrý den:) Chtěla jsem se zeptat.... Už asi půl roku mě nepravidelně bolí...

Krev v moči, bolesti v bedrech


Modřiny

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat co to znamená, když se dlouho hojí modřiny....

Reklama
Zavřít