Amoksiklav

Žádám Vás o radu, mám chřipku, bez teplot, ale velký kašel, paní doktorka mi předepsala AMOKSIKLAV po 12 hod. Chtěla jsem se optat, zda k těmto lékům můžu si vzít ještě něco na kašel (ACC) a něco na bolení hlavy (IBALGIN). Je mi 73 let. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

ACC si můžete vzít určitě, Ibalgin obecně také, pokud ovšem netrpíte na žaludeční vředy nebo jiné krvácivé onemocnění trávicího systému nebo pokud nemáte jinou kontraindikaci pro jeho užívání. Obecně se k Amoksiklavu dá Ibalgin užívat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: