Antibiotika biseptol a antikoncepce femoden

Dobrý den, Již 8 dní beru antibiotika Biseptol na zánět močových cest a zároveň jsem na antikoncepci Femoden, kterou beru pečlivě každý den bez zapomínání, beru však již třetí plato v kuse (menstruace mi vždy vycházela nevhodně, proto odkládám). Před čtyřmi dny jsem měla nechráněný sex a před třemi dny se mi objevilo do teď trvající špinění (hnědá, hlenovitá krev). Může Biseptol ovlivňovat účinek antikoncepce? Myslíte, že bych si teď měla dát pauzu a odmenstruovat nebo můžu plato dobrat? (jsem v půlce plata). Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Plato můžete dobrat nebo přerušit jsou možné obě možnosti, Biseptol by prakticky antikoncepci neměl ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lidé s depresemi více kouří
Články: Lidé s depresemi více kouří
Někteří odborníci se...
Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Články: Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Každé zdravé tělo reaguje...
Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Články: Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Myslete na své zdraví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Vitiligo
Články: Vitiligo
Vitiligo je kožní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: